Usb greska(greske)

poruka: 10
|
čitano: 2.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Usb greska(greske)

evo ja bih molio za pomoc jer mi vec duze vrijeme kompjuter stvara probleme sa bilo kakvim oblicima flash memorija( usb,memorijske kartice )

znaci kada preko citaca za memorijske kartice ocitavam sadrzaj sa kartice nista se ne pojavi( pise da je prazno) a zauzeta memorija je stvarna,i kad vratim karticu u mobitel sve je normalno. također mi javi da usb moze raditi brze ako ga stavim u ono usb 2.0. i kad ga stavim u takav prikljucak onda mi sve pobrise :/ i to mi se vec događalo par puta,nebitno koji sustav imam uvjek ista prica. slicno je i sa usbom. kod prijatelja sam stavljao iste memorije i tamo nema nikakvih problema. kako da to rijesim?

Bolje biti pijan nego plav xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb greska(greske)

problem nije riješen..netko sa idejom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Usb greska(greske)
Stavi noviji driver.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
Usb greska(greske)

Reinstaliraj drivere..Jer noviji uredjaji koriste(zahtijevaju) novije drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb greska(greske)

drivere za usb memoriju?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
rfbios kaže...

drivere za usb memoriju?

Ne,drivere USB-a

17 godina
neaktivan
rfbios kaže...

drivere za usb memoriju?

Skini chipset drivere i instaliraj ih. Bilo je već govora na forumu o ovom problemu i neki su riješili reinstalacijom chipset drivera.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/windows-7-vanjski-disk-ne-radi-usb-20-brzini/142758.aspx?page=1&jumpto=2916236&sort=asc&view=flat

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:53 (F1-IVO).
13 godina
neaktivan
Usb greska(greske)

Molio bih pomoć,

nedavno sam dobio dva različita USB sticka 32 GB. Jedan je Corsairov Flash Voyager a za drugi nisam siguran jer na sebi nema ime proizvođača. Oba imaju isti problem: svaki put kada prebacim neke fajlove na njih, uglavnom video fajlove, većinu fajlova ne mogu da očitam, neke pokrenem u playeru ali kao da nisu u potpunosti snimljeni, dok su opet neki folderi prazni, mada properties pokazuju da je zauzeće prostora onoliko koliko sam prvobitno i prebacio na stick. Provjerio sam raznim programima tražeći bad sectors i druge nedostatke ali svi pokazuju da su stickovi ok. Formatirao sam ih iz FAT32 u NTFS, međutim ni to nije pomoglo...

0 0 hvala 0
15 godina
Usb greska(greske)

Si ih probao u drugi USB ustekat ako ih koristis na istom kompu ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probao sam na drugom kompu sa xp-om(kod mene je w7) kao i na laptopu sa w7 ali isti problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice