Toshiba eSTUDIO 167

poruka: 7
|
čitano: 4.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba eSTUDIO 167
pitanje

Imam ovaj skener. On mi ujedno služi i za skeniranje i printanje. Najviše se samo kopira i printa.

Sa kopiranje i skeniranjem nema nikakvih problema, dok je printanje veliki problem. Mislim da su problem driveri.

Dok instaliram printer sve uredno prolazi do zanjeg koraka . Tamo me pita da li želim da mi postavi Defulat printer i

dal želim da svi korisnici u mreži mogu imati opciju printanja. Pošto mi je to važno, dakako selektiram defulat i da svi Useri mogu

printati preko mreže (lan) mreže. Onda se događa sljedeće. Nakon Finsh-a odem lijepo u Printers and Faxes kad tamo nigdje printera ?!?

On ujedno  instalira drivere i sw, kojeg mogu vidjeti u control panelu, ali printera nigdje.

Ajde ja po 6x ... kad skužim da zadnje dvije opcije moram isključiti prilikom instalacije. Dakle da ne bude defulat i da svi useri ne mogu printati.

I Kad ono u Printers and Faxes se pojavi Toshiba eStudio 167. Ja sav presretan sheram printer sva prava dam "pojedinačno "

korisnicima dakle dodam im ovlasti za taj printer. I sada najveći problem. Printanje ide samo sa 2 računala. Ostali nitko ne može.

Normalo kada sam zadnju opciju isključio.

Ljudi pomagajte nemam više živce.....  PlačPlačPlačPlačPlač

i neznam koju opciju više nisam isprobao........

Toshiba Toshiba
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 19:25 (sony58).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba eSTUDIO 167
autorov komentar

Znam da se većina ljudi ne susreće sa time ... nije bas poznata

ali nadam se da mi može bar netko pomoći ili dati neki koristan savijet

Hvala

17 godina
neaktivan
Toshiba eSTUDIO 167

Sjecam se da je jednom moj frend imao slican problem. Ako se sjecam dobro skinuo je najnovije drivere s neta i na SVAKOM računalu instalirao te drivere. TAko je meni ostalo u sjećanju, al nemora znaciti da je tako. Nista te ne kosta probati.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala ti ..... idem odmah isprobati

pa javim onda.. stvarno me ova stvar izluđuje :S

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Probao sam i to...

Nejde  Mršti se

17 godina
protjeran
Toshiba eSTUDIO 167

Si isprobao opciju servis?

EDIT:Ne mislim da to ima nekakve velike veze ali isplati se probat...ili barem da ti pregledaju..da nije nesto slucajno krivoNeodlučan

http://s1.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=62731 Klikni puno ces mi pomoci!Server 1.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 20:23 (natan13).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
natan13 kaže...

Si isprobao opciju servis?

EDIT:Ne mislim da to ima nekakve velike veze ali isplati se probat...ili barem da ti pregledaju..da nije nesto slucajno krivoNeodlučan

Ah znas .. servis je bio kod mene vec  4x najmanje i samo mi pokvari a ne da nekaj slože
stalo se "bune" na drivere.. već neznam koju verziju su isprobali. Tak su sve lijepo prezentirali prije kupnje,
dakako stroj je bio na isprobavanju, ali naravni nije se moglo printati jer je trebalo na njega kupiti modul.
Dok smo sve to kupili i masno platili sada ne radi.......... ili radi svaku prestupnu godinu na različitom računalu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice