Imam ovaj skener. On mi ujedno služi i za skeniranje i printanje. Najviše se samo kopira i printa.
Sa kopiranje i skeniranjem nema nikakvih problema, dok je printanje veliki problem. Mislim da su problem driveri.
Dok instaliram printer sve uredno prolazi do zanjeg koraka . Tamo me pita da li želim da mi postavi Defulat printer i
dal želim da svi korisnici u mreži mogu imati opciju printanja. Pošto mi je to važno, dakako selektiram defulat i da svi Useri mogu
printati preko mreže (lan) mreže. Onda se događa sljedeće. Nakon Finsh-a odem lijepo u Printers and Faxes kad tamo nigdje printera ?!?
On ujedno instalira drivere i sw, kojeg mogu vidjeti u control panelu, ali printera nigdje.
Ajde ja po 6x ... kad skužim da zadnje dvije opcije moram isključiti prilikom instalacije. Dakle da ne bude defulat i da svi useri ne mogu printati.
I Kad ono u Printers and Faxes se pojavi Toshiba eStudio 167. Ja sav presretan sheram printer sva prava dam "pojedinačno "
korisnicima dakle dodam im ovlasti za taj printer. I sada najveći problem. Printanje ide samo sa 2 računala. Ostali nitko ne može.
Normalo kada sam zadnju opciju isključio.
Ljudi pomagajte nemam više živce.....
i neznam koju opciju više nisam isprobao........