Toner za HP 1020 - provjera

poruka: 3
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Napunio sam toner za doticni. Kako da provjerim da li je bubanj okay?

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

BUMP!

Itko? Sto da stampam i na sto treba obratit pozornost? Koliko vidim na tekstu nema vertikalne ili horizontalne pruge

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 10:55 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Toner za HP 1020 - provjera

da ne mudrujem previse.. :

"Situations that will require a change or reman of your drum unit.

CHIPPED DRUM

- Will show as a continuing dot or mark on your prints.

LIGHT PRINT AREAS

- Drum has been exposed to bright light.  Sometimes the exposure may be reversed after a number of prints.  Drum unit may also not be charging properly.  Be sure the corona or laser is free of toner.

LINE ON PAGE

- Roller or blade in drum unit has been damaged.

CONSISTENT BLOTCH ON PAGE

- Glue or dirt may be on drum unit.  Can sometimes be cleaned off with alcohol or drum cleaning solution in low light."

u vecini slucajeva je problem ono boldano gore.

i da.. case #2 je ghosting.. iliti na papiru vidis vise istih redova teksta npr. (ponavljaju se jer drum se nije ocistio kako spada - blade za ciscenje je oslabio/istrosen).

uglavnom.. ako ti je ispis ok.. peri i dalje.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 12:30 (Littlemanbeingerased).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice