Tipkovnica

poruka: 13
|
čitano: 1.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Koju tipkovnicu da uzmem.Bitno da ima backlight i da je do 600kn

Gledao sam neke ali neznam koju da uzmem aj mi vi neku preporucite!

Evo anketa tipkovnica koje sam gledao

19 Logitech G110
4 Razer Lycosa
1 SAITEK Cyborg V.7
ivek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica

Od ovih za koje si predložio probao sam lycosu, a imam g110, g110 za razliku od lycose ima tvrđe i više tipke, lycosa ima tipke kao na laptopu, g110 ima makro tipke, lycosa nema, osvjetljenja su super na obje, jedino na g110 možeš birati između plave i crvene te njihovih kombinacija, lycosa još ima i onaj touch screen za glasnoću, play/pause i to, a g110 ima tipke i kotačić, usb port na g110 je dosta slab pa od njega baš nema i koristi, ne znam kako je sa lycosom. Moj glas bi išao za g110 jer ima više mogućnosti i bolja je (moje osobno mišljenje), ali sve ovisi da li ti više pašu tvrđe i više tipke ili mekše i niže, da li ti trebaju makro tipke ili ne. G110 ima naljepljena hr slova koja su stvarno ružna, ali ih se hvala bogu u mraku ne vidi, a lycosa ima klasičan američki raspored (manji enter itd.). Saitekovu ni vidio ni probao. U obzir možeš uzeti i ovu

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Mislio sam uzeti G110 odma ali nisam zelio sam samo viditi sto cete mi preporucit.

Ova saitekova mi odlicno izgleda i ima odlican backlight, a ima i 12 makro tipki  a neznam kakva joj je kvaliteta i hod tipki

ivek

0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica

Ja bi na tvom mjestu dodao jos 20 kn i uzeo G510 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica
Haf932 kaže...

Ja bi na tvom mjestu dodao jos 20 kn i uzeo G510 !

Dobra opcija , ali za što uopće služi taj ekrančić na njoj.To nikad nisam istraživao.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
Tipkovnica

ekrančić ti može prikazivat npr. cpu load, koja pjesma svira i takve stvari, a za ostalo mislim da je ista ko g110, samo ima još više g tipki, definitivno nije loš izbor

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Tipkovnica

Zgodna stvar.

Ali ne mogu vjerovati jednu stvar.G110 i G19 su identične tipkovnice samo što G19 ima ekran zbog kojeg košta duplo više :OO

I osvjetljenje je u svim bojama {#}

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
15 godina
Tipkovnica

Meni na G15 v2 ekran sluzi za praćenje rada grafe ( frekvencija gpu proca i memorije, okretaji venta,napon,temperatura ) i to pomocu programa ATI Information . Ekran na G13 mi sluzi za gledanje iskoristivosti proca i memorije,nekad imam prikazan HW monitor , nekad Everest ( u kojem si sam stavljam sta hocu da mi prikazuje ). Uglavnom meni je to zgodno i korisno za vrijeme igranja da koji put škicnem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Re: Tipkovnica
Za 600kn se može nać G510 koja je bolja jer su tipke bolje,veća je i ima lcd
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Znaci G510?

ivek

0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica

Da,po meni se najvise isplati za te novce tj. najvise nudi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tipkovnica

Moj glas ide za Razer i Lycosu. {#}

Osobno sam razmatrao kombinaciju Razer Lycosa + Razer Naga vs.Logitech set http://idesh.net/tech-i-web/gadgeti/logitech-bluetooth-desktop

Ali sam se opredjelio za Razer. Vise je moj tip. Tipkovnice su mi doduse tu negdje, ali je Naga mis znatno bolji od Logitechove ponude.. A ne volim rasparivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Evo upravo kupio G510 idem je otpakirati {#} I'm so happy ! :D

ivek

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: