Tipkovnica - što sličnija laptopu

poruka: 10
|
čitano: 2.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dajte mi preporuku neke slim tipkovnice sa što manjim hodom tipki, a bonus bi bio pozadinsko osvjetljenje.

Za početak samo me išamarajte prijedlozima, bez obzira na cijenu (al to ne znači da cijena nije bitna).

Trenutno imam Logitech 350 i kako sam došao sa laptopa na ovo čuda imam osjećaj kao da pišem na pisačoj mašini -.-

O, da, linkove bih molio iz dućana, ne proizvođača. Drugim rječima da je to nabavljivo kod nas. Naši znakovi su obavezni.

Every hole is a goal!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica - što sličnija laptopu

Sto se tice Microsofta,najblize su tipkovnice iz serije Comfort Curve

Ja na primjer koristim Comfort Curve 2000 a bila je neka recenzija koliko se ja sijecam na BOL-u za Comfort Curve 5000 i uistinu sada nakon CC 2000 ostale iaju hod kao "traktor"

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+LOGITECH+Illuminated%2C+retail%2C+USB%2C+HR&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.167

Samo je jedini minus što ne svijetle HR slova, nego su samo označena na US tipkama, ali tipkovnica je vrh.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 1:29 (MatkoBB).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najsličnija tipkovnica onoj laptopovoj bi bila ThinkPad USB Keyboard pisali su i Bugovci o njoj - no ona nema pozadinsko osvijetljenje, a nisam siguran ni za dobavljivost kod nas, vani dođe 50$, a postoji i naprednija verzija koja dodje oko 100$ - klik.

Možeš baciti oko i na ovu diNovo Keyboard for Notebooks, jedino što je kod nas prodaju za cca 700 kn, a na Amazonu je 65$ pa mislim da se ne isplati kupiti u Hr.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
17 godina

Kupljena Logitech Illuminated, HR layout.

Tipkovnica kao da je napravljena za ono što sam htio. Samo... Kada su mi rekli cijenu, tražio sam stolicu i čašu vode. Nevertheless, pošto se više družim sa tipkovnicom nego sa Darkom, mojim imaginarnim prijateljem, mislim da je pametna investicija (iako me i dalje steže u grlu koliko sam para dao za nju).

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
koliko kosta u europskim parama u HR? Jel moze link na radnju?
A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Tipkovnica kao da je napravljena za ono što sam htio. Samo... Kada su mi rekli cijenu, tražio sam stolicu i čašu vode. Nevertheless, pošto se više družim sa tipkovnicom nego sa Darkom, mojim imaginarnim prijateljem, mislim da je pametna investicija (iako me i dalje steže u grlu koliko sam para dao za nju).

Ova?

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN

I ja trazim,ali su mi poskupe,bar za sada.

Ali mnogo vise mi se svidja ova sto je The_Goc postavio u prvom linku.Cool

Da naletim na nju negdje,sumnjam da bi odlolio da je ne kupim bez obzira na cijenu. :)

Ne moze to bez kabla
16 godina
Bukva kaže...

Odličan izbor.... ja sada pišem s nje i imam je već par mjeseci... trenutno nema ljepše, elegantnije i ugodnije tipkovnice...

A cijena je Iznenađen da boli glava... ali sve što valja i košta..

17 godina
Lazarus Long kaže...
koliko kosta u europskim parama u HR? Jel moze link na radnju?

Kada mi je frajer reko koliko košta, onda sam zamolio stolac i čašu vode...

Al' možeš ga slikat... Tipkovnica mi je jako važna, a dnevno se znam s njom intezivno družiti i po 5-6 sati.

Links

Every hole is a goal!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice