Tipkovnica 'sa velikim enterom'

poruka: 6
|
čitano: 2.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Dakle, pocetak bi bio... Dosta stara logy tipkovnica... Rijesio da je ocistim. Sve lijepo krasno, ali ove dulje tipke odjednom odlucile da zele hvatati samo oko sredine ili moram dosta jako stisnuti sa strane. Dakle, ziva muka za brze pisanje.

Evo. Pa zamolio bi da mi ovdje navedete tipkovnice s onim velikim enterom za koje ste sigurni da ga imaju i da imaju nasa slova.

Dakle, ne postoji gornji limit po pitanju cijene. Samo da ima veliki enter i nasa slova oznacena na njoj.

Isto tako sto je s ovom logy k200 ? Kod nas vidim (links i jos neki) njene slike sa velikim enterom, bez nasih dijakr. znakova na njoj, a na logitech stranici sa malim enterom isto bez nasih znakova.

Evo zahvaljujem unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 3:15 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Tipkovnica 'sa velikim enterom'

U Emmezeti imas za 140 KN LINK

PS:nemoras se brinit,vecina tipkovnica ima Hrvatske tipke (barem one koje se prodaju u Hrvatskoj) :)

15 godina
neaktivan

Pogledaj u linksu..Evo logitech, jedna jeftina..imam ju ja, ima hrv slova, i big enter!

Mozes si tamo i skupljih pogledat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaju veliki enter g110 i g510

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Da... Sve je to lijepo i krasno, ali kada ja gledam sve to - ja vidim verzije sa velikim i malim enterom.

No, zahvaljujem. Izgleda cu se morati uputiti negdje osobno da mi otvore i da se uvjerim da je to model koji zelim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam osobno logi k200 i ima veliki enter, sve u svemu tipkovnica je odlicna ali ima jednu po meni veliku manu a to je da malo prasine na njoj i vec se previse vidi :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice