ljudi, bedara, polio sam tipkovnicu sokom i sad kad god stisnem bilokoju tipku, uz to mi par puta ispiše 5, što učiniti? tipkovnica je razer protype
(moder može promijeniti ime teme u polivena sokom, pisao sam na brzinu)
ljudi, bedara, polio sam tipkovnicu sokom i sad kad god stisnem bilokoju tipku, uz to mi par puta ispiše 5, što učiniti? tipkovnica je razer protype
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
možeš li malo preciznije, što točno oprati?
Rastavi cijelu tipkovnicu, operi tipke i one kontaktne folije, te pusti da se osusi.
Rastaviti, izvaditi sve tipke, prebrisati dobro, očistiti sve i ostaviti da se dobro posuši oko dva dana, sve vratiti nazad pa vidjeti...
izgleda da pro type voli tekucine...imao sam je i ja...samo je moju cura zalila vrucom kavom...par tipki nije radilo pa sam je bacio
ma meni ova tipkovnica neide u glavu, sve je super i sve tipke rade dok ne stavim nazad gornji dio, tada "m" prestane reagirati, tj, odradi par unosa ali prestane
Savjet: sve lijepo rastavi i kada izvadis sve tipke i ostane ploca prekrivena vodicima nikako ne polijevati vodom, puno bolja soucija je benzin-kist (benzin za ciscenje), jer benzin jako brzo "ispari" skoro odmah, jos bolje ako imas kompresor, ocisti rastavljenu tipkovnicu opisamim postupkom (benzin-kist) i propuhaj kompresorom i odmah je suha jer benzin rastopi prljavstinu i ispari, to ponovi nekoliko puta. Tipke mozes i uroniti nekoliko minuta u posudu s benzinom i osusiti. NEMOJ nikako koristi; cisti alkohol, razredjivac, aceton ni druga jaka otapala isto kao ni vodu. Ako se ploca vec nije ostetila vodom sigurno ces uspjeti!
Savjet: sve lijepo rastavi i kada izvadis sve tipke i ostane ploca prekrivena vodicima nikako ne polijevati vodom, puno bolja soucija je benzin-kist (benzin za ciscenje), jer benzin jako brzo "ispari" skoro odmah, jos bolje ako imas kompresor, ocisti rastavljenu tipkovnicu opisamim postupkom (benzin-kist) i propuhaj kompresorom i odmah je suha jer benzin rastopi prljavstinu i ispari, to ponovi nekoliko puta. Tipke mozes i uroniti nekoliko minuta u posudu s benzinom i osusiti. NEMOJ nikako koristi; cisti alkohol, razredjivac, aceton ni druga jaka otapala isto kao ni vodu. Ako se ploca vec nije ostetila vodom sigurno ces uspjeti!
ma meni rade sve tipke, dok ne stavim onaj gornji poklopac sa plastičnim dijelom tipki, baš sam jednom izvadio slovo m i držao ga pritisnutim kroz tu rupu, ispisuje slovo sve dok ne poklopim taj gornji dio :/