Tipkovnica i miš

poruka: 7
|
čitano: 1.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tipkovnica i miš
pitanje

Zanima me koja je bila tipkovnica na ovoj stranici pod vijesti a koji tjedan kasniej i miš. Tipkovnica je bila crna dosta niska i imala je pozadinsko osvjetljenje crveno ili plavo sa potenciometrom. Miš je bio kasnie imao je utege koji su se mogli dodavati mislim da je različivost bila 3200dpi i nije bio skup. Problem je kaj neznam proizvođače a tražio sam i tamo gdje su teme i nisam mogo nać. To je sve čega se sjećam u vezi s time, možda se nečega sjetima pa navalite. Ako netko zna o čemu pričam molim ga da napiše. Hvala!

P.S. ne želim nikakve preporuke samo ako možete mi pomoći koji je to miš i koja tipkovnica.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnica i miš

da nije logitech mis i tipkovnica g5

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnica i miš
autorov komentar

Utezi su u kućištu koje ima oblik nekog šesterokuta ili sedmerokuta neznam točno, a tipkovnica je mižda bila i bežična nisam siguran.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica i miš
prihvaćeno rješenje

Miš je Sharkoon Rush FireGlider.A za tipkovnicu ne znam.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma hvala care.

Još samo ta tipkovnica...

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Evo ti tipkovnica:
http://www.bug.hr/vijesti/ocz-illuminati/95505.aspx

Inače imaš tjedni pregled vijesti na BUG Online, pa tamo uvijek možeš pregledati vijesti po tjednima.
http://www.bug.hr/vijesti/pregled/
www.infinite-gamers.com
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala kralju nema te Amerika hvala obojci puno ste mi pomogli. Hvala njoš jednom.

Znam za to ali mi je bilo hitno a nikako nisam mogao naći to u tom pregledu... Poz svima može lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice