Tipkovnica koja se može prati u perilici suđa =)

poruka: 11
|
čitano: 2.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Bežična tipkovnica koja se može prati u perilici suđa

Istraživanja su pokazala da kompjutorske tipkovnice mogu biti i pet puta prljavije od zahodskih daski. Lako ih je zaprljati, a teško očistiti. Tvrtka Seal Shield odlučila je stati na kraj tom problemu. Na Consumer Electronics Showu u Las Vegasu predstavljena je bežična tipkovnica koja se može prati u perilici suđa. Ima integrirani naslon za zglobove, a nema žica koje treba odspojiti prije pranja. Ne treba ni ukloniti baterije.

Tipkovnica u plastici ima ione srebra. Proizvođači tvrde da ovaj dodatak sprečava širenje bakterija i usporava rast broja mikroba u tipkovnici. SmijehSmijeh

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

daj mama kad većeš pereš to posuđe (ili odjeću) daj malo mjesta za moju tipkovnicu :D

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma to je glupost sta ces prati tipkovniicu mlao je prebrises i to je to ali opet ima nobova koji ce to kupiti....

www.balcan-stories.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako "zmazana" bas nije da je perem u perilici....malo s krpicom prebrises i to je to..........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

o.O koja vijest a sada mi reci koja tipkovnica se NE moze prati u preilici posudau ili odjece???

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tipkovnica koja se može prati u perilici suđa

Moze se svaka oprati ali sta ce biti poslje HHIzlanuo se

17 godina
neaktivan

odniti cu ja monitor u kemijsku cisitonu ima malo prasine na njemu sto cu se zafrkaviti brisati je

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina

Kako ste svi pametni. Pa nije ta sva silnja prljavstvina na tipkama tipkovnice vec ispod njih. Ajd izvadi 2-3 gumba pa pogledaj kaj ti je ispod tipaka. Nemres tipkovnicu "sam tak prebrisat" ako je zelis stvarno ocistit.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma tipkovnice ne kostaju 10 soma kuna svakih par mjeseca kupis novu i rjesen problem!!!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina

i ja mislim da je to bez/veze ne kuzim odakle tolika prljavstina na tipkama, pa ne tipkam s usr*nim rukama XD

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Moze se svaka oprati ali sta ce biti poslje HHIzlanuo se

hhh. istina. baš ću morat svoju jednom oprat u perilici pa da vidim oće radit... hh Neodlučan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice