Sva USB periferija bez struje

poruka: 8
|
čitano: 1.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav. Ovaj je problem... Instalirao sam nove ATi driver-e. Imao sam pokoji problem s njima i skinuo sam stariju verziju. Preko tog setup wizarda, odabrao sam opciju brisanja trenutnih drivera da bi imao čistu instalaciju novih (starih) drivera. Setup je zahtjevao restart. Ugasio sam PC, zatim ga upalio. Tijekom BIOS pokretanja, tipkovnica, miš, i tada spojeni iPod Touch s kojeg upravo pišem su normalno dobili struje i LED-ice na mišu i tpkovnici su normalno radile a iPod se počeo puniti. Kao i uobičajeno, na splash screen-u Windows-a uređaji izgube struju, normalno samo na trenutak, ali ovaj put su ju izgubili za stalno. Windows se pokrenu i sve kao inače ali miš i tipkovnica-mrtvi. Provjerio sam BIOS postavke i enable-ao sav power to usb. Nije pomoglo. Probao sam loadati defaulte, vaditi i vraćati BIOS bateriju, isprobao SVE usb portove, i dalje ništa. Mnogobrojni restarti u normalnom ili safe modu ne pomažu. Molim pomoć... Hvala unaprijed.
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probaj sa starom tipkovnicom i mišem, ako imaš, koji imaju PS ulaz (okrugli ulaz).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sva USB periferija bez struje
To mi je plan, da sutra posudim, ali ovo se događa sad i nemam tu mogućnost.
Toni
13 godina
neaktivan

Onda to sutra probaj i ubaci CD od matične da instalira sve drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Brine me da problem nije u driverima jer nekon brisanja drivera sam normalno koristio sve i sve je bilo opskrbljeno strujom.
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moguće, ali mislim da je "stupilo na snagu" tek kad si restartao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da, vjerovatno... Iako nakon instalacije friških Win7 PC je bez drivera i sve radi, ali nadam se da je samo softverski problem. Zanimalo me jel se tko susreo sa nečim sličnim.
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo me opet. Nabavio sam PS2 tipkovnicu i nekim cudom sam uspio narediti da koristim numpad kao mis, i instalirao sve drivere koje sam nasao na stranici od moje ploce. Pogledajte pod Moj PC za sve detalje.

Restartao sam kompjuter, i nista. Opet ista stvar. Imate neku ideju sta da pokusam prije nego instaliram novi Windows? Na ASRock stranici sam nasao samo AMD drivere, koji instaliraju Catalyst, zatim LAN, HDD, Zvuk i USB 3.0. Nijedno nije pomoglo.

Postoje li neki driveri za npr. chipsete, southbridge\northbridge koji nisu na stranici? Da skinem i naredim novi BIOS?

Svi prijedloyi dobrodosli, jer sutra stavljam novi Windows i nadam se da ce to rijesiti problem.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice