Što nakon MX-510...?

poruka: 23
|
čitano: 2.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

Trenutno u posjedu Logitech MX-510 već 8 godina...'đubre' nikako da rikne i ode u povijest ma šta mu radio i činio...stoga vjerojatno i neću dočekat taj dan kad ću sav sretan reć: 'draga,vidiš da je ovaj starac napokon riknuo pa definitivno moram nabavit neki glanc novi' i potrošit nešto kunića'..al taj je tvrđi i od kamena...al i dosta je...malo bi promjene pa nek ovaj ode malo odmorit ak već neće '2 metra ispod...'

Al' šta poslije njega? Neka slićna 'ergonomija'? Nešto puno 'bolje'? Neka ideja?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Što nakon MX-510...?

Ha , ha...isto se i meni dogodilo .MX 518 nakon 6 godina klikanja nikako da umre .Svrbili me novci u džepu pa sam se bacio u čitanje recenzija , dojmova , gledanje jubito recenzija .I nakon dva dana mozganja kupio G400 tj. novi MX 518 {#} .Odličan i ispravan miš zamjenio sa također odličnim i ispravnim mišom ...gavno da se vrti ali nije mi žao {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

ahhh...{#}...

pa u tome i je stvar, ovaj mi već 'xxxxxx' i ak nabavim slićan isto pakovanje....ima li kakav barem približne kvalitete al da je ipak malo drugačiji? i da ne traje idućih 8 godina!?{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što nakon MX-510...?

g400

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Što nakon MX-510...?

Ako hoces slican mis ko MX510 onda uzmi G400 . Ak hoces neki drugacijeg dizajna i oblika uzmi Prestigio PMSG1Y ili Sharkoon Fireglider ! Evo ti i domaći Review-ovi pa si procitaj : G400  , PMSG1Y  , Fireglider  !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 8:24 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

taj g400 je skoro isti ko i ovaj moj mx510...kad već uzimam, uzeo bi neki koji će bit malo drugačiji i koji će trajat...makar ne bi volio da traje baš 8 i kusur godina...

{#}

možda je stepenica više i wireless ... g700 ili mamba? ili nešto isto u tom stilu dobro a jeftino?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Što nakon MX-510...?
Mionix Naos 3200 ili Mionix Naos 5000.
15 godina
Što nakon MX-510...?

Kolko para mislis izdvojit za glodavca ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

Mamba nikako, precjenjen mis ....

G700, Cyborg R.A.T. 5 ili 7 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Mamba nikako, precjenjen mis ....

G700, Cyborg R.A.T. 5 ili 7 

Nemoj tako, psyho će te vidit :D

16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

400-500...i polovno ide pod tu cijenu...

15 godina
mad_arch kaže...
Haf932 kaže...

400-500...i polovno ide pod tu cijenu...

Onda Logitech G700 ili rabljeni Cyborg R.A.T. 7 . Nesto od toga bih ja uzeo !

Music As A Weapon !!
16 godina
Što nakon MX-510...?

Ja sam prešo Sa MX510 na G500, ali pošto ide u logitech na reklamaciju zbog mikroprekidača vratio se na MX518! Kad dobijem novi G500 ide u prodaju i idem na R.A.T. 7 ili tko već zna!

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

a ja si gledam g400 i prestigio ;) nekak me prestigio sve više i više vuče :) i nikako se odlučiti između ta 2

0 0 hvala 0
15 godina
Killmeslow kaže...

a ja si gledam g400 i prestigio ;) nekak me prestigio sve više i više vuče :) i nikako se odlučiti između ta 2

Ako trazis drugaciji mis kaj se tice oblika uzmi Prestigio , a ako trazis mis isti ko MX510 onda uzmi G400 !Jednostavno !

Music As A Weapon !!
17 godina
imao sam taj prestigio, dobar je samo me zivcira kada sam ga koristio duze vrijeme podloga mi se malo oznojila i laser je onda za k...., tak da sam opet na starom mx518 kojem nista ne smeta :)
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Što nakon MX-510...?

Prestigio hardverski vrhunski, ali softver je očajan, kao šta sam napomenuo u reviewu. 

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što nakon MX-510...?

Ma laser isto malo u banani nakon duzeg igranja, smeta mu znoj nakon par sati igranja,  mx518 nema tih problema ni nakon 12 sati igranja

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Što nakon MX-510...?

g500 ili g400.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

g500 ili g400.

niti jedan niti drugi...'sletio' je g700...{#}

p.s. nek me ovaj posluži bar pola  ko mx510 i bit ću prezadovoljan...'dedu' ću spremit u ladicu, jer nikad ne znaš...al teško da ću mx-a ikad više upotrebljavat...tog 'ljepotana' ću sačuvat i neće otić od mene...zaslužio je 'pijedestal'...hehe...

14 godina
neaktivan
Što nakon MX-510...?

ma prestigio me vise zbog izgleda privlaci :) 

g400 mi nekak preobicno izgleda .... i jos k tome claw gripam mis:/

kaj je software tako los? nema update a ni nist ?

0 0 hvala 0
15 godina
Što nakon MX-510...?

Software je kad upališ PC dobar. Ali ako staviš PC u sleep i ponovno ga vratiš miž izgubi vezu sa softverom i lampice za DPI ne rade.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Što nakon MX-510...?

Ja sam ima fazu nakon njega sa Kone koji se ispostavio lose kvalitete.

Izbor mi se sveo kasnije na g700 i na performance MX. Uzeo MX.

I to cisto zbog izgleda i sto mi savrseno sjeo u dlan. I moram napisati da nisam osjetio nikakvu nelagodu/promjenu zbog njegovog manjeg dpi-a, a i ono sto se pise da nema indikator za baterije nije tocno.

Software cisto solidno to radi, a i mis, ako se ne mice jdno vrijeme nakon pomaka pokaze na koliko je baterija. To sto ne svijetli cijelo vrijeme indikator, to me najmanje brine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 2:16 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice