SteelSeries Siberia

poruka: 6
|
čitano: 3.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SteelSeries Siberia

Zanima me jel ima gdje u hrvatskoj kupiti ovaj gore navedeni headset, (Siberia V2), ili sam ih moram narucit iz vana, cudno mi je da sve susjedne zemlje imaju mogucnost kupnje isith kod sebe a mi nemamo.

i ako bi mi itko mogao preporucit mis do +- 300kn, wireless, treba mi za laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SteelSeries Siberia

Vidio sam ih u Techno Maxa tu u ST, a na njihovoj stranici ne pise pola toga.. Npr onaj creative labs 5.1 headset im dodje 600kn, dok u linksa taj isti 1.050kn.

Headset je odlican, ima integriranu zvucnu itd.. Probaj tog uzet, a siberiu ces tesko nac.

Want me to Google that for you?

0 0 hvala 0
15 godina
SteelSeries Siberia

Ima u Avenue Mallu (Zagreb) u Logitech shopu 3. kat kod one tete koja prodaje bombone. Mislim da trenutno nemaju bio sam prije 2 tjedna. Reko lik da nemaju V2 i da ove obicne dodju oko 799 kn ak sam dobro zapamtio

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 22:16 (Travn0Shik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SteelSeries Siberia
Travn0Shik kaže...

Ima u Avenue Mallu (Zagreb) u Logitech shopu 3. kat kod one tete koja prodaje bombone. Mislim da trenutno nemaju bio sam prije 2 tjedna. Reko lik da nemaju V2 i da ove obicne dodju oko 799 kn ak sam dobro zapamtio

Uglavnom, ne isplati se uzimat ih, poslusaj moj savjet i mozes uzet ili one gore creative labs sound blaster od 600-ak kn ili neke plantronics gamecom.. uglavnom sve sta je na usb i ima zvucnu ili je 7.1 surround.

Want me to Google that for you?
17 godina
protjeran
SteelSeries Siberia

Nasao sam ti ovo, mislim da nisu V2 ali eto http://www.gmc.hr/steelseries/audio/view/1284

Btw za iste novce imas i http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+RAZER+Carcharias+Gaming+Headset%2C+crne&option=artikl&id_kategorija=10050635&id_artikl=100.506.199

Na jednom drugom forumu, specijaliziranom za slusalice, vidio sam da ga dosta hvale zbog kvalitetnog zvuka

Frend je kupio ovaj mis nedavno, precizan i dobro lezi u ruci (barem meni heh) http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+M505%2C+crni%2C+laserski%2C+be%9Ei%E8ni%2C+Unifying+receiver+USB&option=artikl&id_kategorija=101506&id_artikl=101.506.128

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 18:31 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SteelSeries Siberia
JackD kaže...

Zanima me jel ima gdje u hrvatskoj kupiti ovaj gore navedeni headset, (Siberia V2), ili sam ih moram narucit iz vana, cudno mi je da sve susjedne zemlje imaju mogucnost kupnje isith kod sebe a mi nemamo.

i ako bi mi itko mogao preporucit mis do +- 300kn, wireless, treba mi za laptop.

Ja sam sebi kupio Logitech g35, po meni su bolje od Siberie koju sam imao prije smeta mi onaj oblik njih kaj ide iza glave, ali s bilo kojim od njih neces fulat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice