Steelseries Siberia v2 sa SS 5hv2 zvučnom karticom

poruka: 6
|
čitano: 2.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Imam u planu kupiti Siberia v2 slušalice i vidio sam da usb 7.1 zvučna kartica za sluške dođe skoro ko i one same, al sam vidio da 7.1 zvučna kartica za Steelseries 5hv2 dođe neke sitne pare pa sam htio pitat dali netko zna bi li to radilo sa tom zvučnom od 5hv2 isto kao i sa zvučnom od siberia sluški ? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steelseries Siberia v2 sa SS 5hv2 zvučnom kart
worpix kaže...

Pozdrav ljudi. Imam u planu kupiti Siberia v2 slušalice i vidio sam da usb 7.1 zvučna kartica za sluške dođe skoro ko i one same, al sam vidio da 7.1 zvučna kartica za Steelseries 5hv2 dođe neke sitne pare pa sam htio pitat dali netko zna bi li to radilo sa tom zvučnom od 5hv2 isto kao i sa zvučnom od siberia sluški ? {#}

A zasto ih ne spojis na integriranu zvucnu? Ili ne kupis PCI/PCIex1 zvucnu? To ti je ionako virtualni 7.1 od kojeg, vjeruj mi, nemas nikakve koristi.

clock2much
13 godina
neaktivan

Ha neznam, kolko sam čuo to je jako dobra stvar samo sto je skupo...na kompu imam 5.1 integralnu, znaci trebo bi kupit 7.1 ili to opet nema nikakve veze ? znam da postavljam glupa pitanja al u tu audio periferiju se bas ne kužim {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steelseries Siberia v2 sa SS 5hv2 zvučnom kart
worpix kaže...

Ha neznam, kolko sam čuo to je jako dobra stvar samo sto je skupo...na kompu imam 5.1 integralnu, znaci trebo bi kupit 7.1 ili to opet nema nikakve veze ? znam da postavljam glupa pitanja al u tu audio periferiju se bas ne kužim {#}

Ovako..

SS Siberia V2 sluske imaju samo jedan kabel, dakle signal koji dobijaju je cisti stereo signal. Virtualni 7.1 je pokusaj imitacije 8 kanala kroz 2 kanala koliko kabel nudi, a i zdravom logikom mozes shvatiti kako to moze uspjeti.

Ne trebas ulagati u nikakve zvucne dodatne. Isprobao sam bas te slusalice na integriranoj sa ASUS Crosshair IV Formula i zvuk je gotovo identican onom sa externe zvucne od SteelSeriesa. S tim da je bio mrvicu tisi, ali zanemarivo.

clock2much
13 godina
neaktivan

Ok, hvala puno ;)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako već biraš, 5H v2 su ti bolje ;) Imaš moj review o njima pa pročitaj. Novije su, bolji gaming sound. Preporuka uz njih ti je neka USB SoundCard od Creative-a(5.1 ili 7.1), kako bi doživljaj bio potpun :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice