Evo dvoumim se između ovih dvaju miševa... Prvenstveno ga koristim za CS:S pa bih volio čuti vaša mišljenja i savjete kojeg bih uzeo... Može i neki prijedlog za gamerski miš do 250 kn jer nebi više volio izdvojiti za njega pošto sam Console gamer a na kompu jedino CS:S igram... Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Logitech mx518. Moja preporuka !
Evo dvoumim se između ovih dvaju miševa... Prvenstveno ga koristim za CS:S pa bih volio čuti vaša mišljenja i savjete kojeg bih uzeo... Može i neki prijedlog za gamerski miš do 250 kn jer nebi više volio izdvojiti za njega pošto sam Console gamer a na kompu jedino CS:S igram... Hvala unaprijed
Steelseries misevi nisu nesto posebno,uzmi ili mx518 ili sharkoon fireglider a mozes razmislii i o razer abysus
Logitech MX518 il cekaj Logitech G400.
Kinzu je fin mis,al za moju ruku pre premalen.
Uzmes MX518 i miran koji je najprodavaniji mis Logitecha (to ti nesto govori ?)
Slaze se uz svaku podlogu i svaku ruku.
ima ona: Jedan je MX518 
probat ću oboje pa ću vidjeti koji bolje leži u ruci... neznam zašto ali mi se kinzu sviđa zbog jednostavnosti, a logitech vidim da svi hvale da je super i vidim da nije preskup... al mislim da ću utet mx518...
MX 518 je odličan izbor.Imam ga 5-6 godina i dalje radi kao nov.Ipak da kupujem sada kupio bih njegovog nasljednika .
Mislim da ce G400 biti novi best buy.
Moja preporuka ti je Sharkoon Fireglider Black. Imam ga i meni je odličan miš za 200kn. Laserski, gamerski, 3600DPI, 6 tipki, utezi, dobar bundle...
G400 = 250 kn... upravo sam prosvijetljen... 
imam mx518 , nikad problema s njim , lezi na sve podloge i savrsen je...Ne bih ga za nista mijenjao 
dobio još novaca za rođendan pa uzeo coolermaster sentinel advance
...odlučio sam ne tolko štediti na mišu nego ću kupiti tipkovnicu za 100 a ne za 200 kn, ona mi nije tolko bitna... ne žalim ni jedne kune za source je miš mila majka.. hvala svima koji su postali...
Ja sam svoj mx promjenio, evo tek nakon 4 godine. Pretrpio je puno udaraca, tekucina, raznih podloga, od obicnog drveta pa do raznih gamerskih podloga. Mis koji perfektno legne u ruku, mis koji treba imati, zamjenio sam ga sam jer sam prejeftino dobio nov xai.
Poslije ovog xai-a ide opet mx.
Znaci mx do groba =D