Smrzavanje miša i tipkovnice

poruka: 9
|
čitano: 5.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav. Imam jedan mali problem. Nakon nekih 5 do 15 minuta rada u Windowsima XP Pro "krepa" mi tipkovnica i miš. Ostali programi mi rade u pozadini, znači nije došlo do zastoja windowsa. Tek nakon resetiranja kopjutera mogu ponovo koristiti miš i tipkovnicu ali opet na kratko vrijeme. Tipkovnica nije spojena preko usb niti miš, nego standardno.

Ako netko zna nešto šta bi mogao biti problem slobodno se raspišite.

0 0 hvala 0
17 godina

pod standardno podrazumijevas PS/2 ?????

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Smrzavanje miša i tipkovnice

probaj spojit drugu tipkovnicu i mis... posudi od frenda i isprobaj !

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
16 godina
neaktivan

Mozda si gurnuo racunalo nogom ili rukom.Meni se zna dogodit da mi ispadne kabel od interneta pa ne radi bez restarta kolko god ga ja gurao natrag u rupu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Pa naravno da mislim na PS-2. Koliko ja znam to je standard kod nas a i u drugim zemljama. Tipkovnica i miš rade na drugom kompjuteru bez problema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Tehnička veza je sigurno dobro složena. Tako da to otpada.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

idim da nitko nista ne pise o ovoj temi. dali je moguce da samo ja imam sa time problema?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Pozdrav,

Imao sam takav problem nedavno, s misem i tipkovnicom, gdje bi mi se smrzli mis i tipkovnica pa sam morao restartati racunalo. Pa opet i opet. Inace koristim PS/2 mis i USB tipkovnicu. Zatim je slijedilo skeniranje anti-malware i antivirus alatima, al nista nije pomoglo. To mi je toliko islo na zivce da sam nanovo reistalirao Windowse, al i tada opet problemi! Potom sam otvorio kuciste, poizvadio RAM, ponovno ga vratio na mjesto, zatim isto tako i PCI kartice i graficku karticu. Zatim sam ocistio CMOS (kratkospojnikom), a mozes i izvaditi bateriju na par minuta pa ju ponovno vratiti na mjesto), i nakon toga super, nema zamrzavanja evo vec nekoliko dana otada!!!  Nadam se da ce tako i ostati :) Nadam se da ce i tebi ovo pomoci kao meni! Pozdrav!

Mladen

17 godina
neaktivan

malo se ponavljam ali slican sam komentar dao za problem s (dvd-om koji neradi temom) probaj oba dvoje za pocetak u device menageru uninstalirati tipkovnicu i mis a potom resetaj komp.mozda pomogne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice