Sluske PC

poruka: 13
|
čitano: 2.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Sluske PC

mozda ce zvucat kao troll tema al molim vas dajte mi preporucite neke sluske do 1000 kn

za gejmanje slusanje muzike sad imam neke je*ene slusalice od logitecha za 300 kn i nis ne valjaju

i sam da znate da ih necu odmah kupit neg razmisljam nisam bas trenutno pri novcima da ne ocekujete slike itd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sluske PC

Seinnheiser ili Panasonic Techincs. Ove Panasonicove ima prijatelj producent pa mislim da to dovoljno govori.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
14 godina
protjeran
Sluske PC

zaboravih dodat treba mic...headset :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sluske PC

Ne znam da li ti se isplati davati toliko love, bilo bi super otići u neki music shop i probati neke modele. Možda ti se svidi nešto jeftinije.

Imaš Logitech G35 i Roccat Kave oko 800kn.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sluske PC

dakle,

sennheiser , akg i li denon ko neki srednji entry level.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sluske PC

Imaš od Logitech seriju za audiofile.

live fast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sluske PC

Nazalost nevidim nigdje kodnas ali sjecam se da sam u vemilu uzeo moje HD555 Bile su oko 800 kuna ako se neveram.

Tako da bi te jako preporucio ako ides do 1000 kuna. Bar od toga sto se moze kodnas nabavit.

http://www.dansdata.com/hd555.htm

Ono samo odi na google i googlaj malo HD555 review i tako dalje vidit ces super su. Jedini problem je sto je bass poprilicno slab ali kada dode do kvalitete zvuka i tonova prekrasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 21:34 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sluske PC
Grado sr80i potuče sve Sennheiser i Akg do 1000 kn a dođu 750 kn. Vrlo jednostavno je to objasniti.Nisu razvikani kao i Beyerdynamic za koje pola ljudi nikad nije čulo.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
zgstroke kaže...

Imaš od Logitech seriju za audiofile.

sigurno nisu kao senn i denon

17 godina
neaktivan

Problem je i u dobavljivosti, servisu, podršci...

Kod slušalica nije tolika razlika u zvuku, pogotovo ne u kvalitetnijim serijama.

A kako većina korisnika sluša MP3, razlika neće biti toliko primjećena.

15 godina
neaktivan
Sluske PC
Možda ti ne primjetis razliku ali onaj tko ima malo razvijenije uho čuje razliku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod MP3 baš i ne.

15 godina
neaktivan
Sluske PC
Znam da mp3 nije kvalitetan zapis i da audio zapis sadrži sve frekvencije pjesme koje mp3 dijelom izreže.

Ali ja sa, uvidio razliku samo neznam na koliku ti razliku misliš

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice