dobar dan forumaši novi sam i tako to.. :D al evo zanima me što vi više preferirate Roccat Kulo 7.1 ili Roccat Kave 5.1 .... oboje su dobre slusalice i cjena im je razlika mozda 10 $.... neznam ni sam koje bi pa bi volio cut kakav prijedlog na temelju iskustva nadam se da sam pogodio mjesto kamo sam trebao pisadobar dan forumaši novi sam i tako to.. :D al evo zanima me što vi više preferirate Roccat Kulo 7.1 ili Roccat Kave 5.1 .... oboje su dobre slusalice i cjena im je razlika mozda 10 $.... neznam ni sam koje bi pa bi volio cut kakav prijedlog na temelju iskustva nadam se da sam pogodio mjesto kamo sam trebao pisat temu pa hvala unaprijed svima ... :D t temu pa hvala unaprijed svima ... :D dobar dan forumaši novi sam i tako to.. :D al evo zanima me što vi više preferirate Roccat Kulo 7.1 ili Roccat Kave 5.1 .... oboje su dobre slusalice i cjena im je razlika mozda 10 $.... neznam ni sam koje bi pa bi volio cut kakav prijedlog na temelju iskustva nadam se da sam pogodio mjesto kamo sam trebao pisat temu pa hvala unaprijed svima ... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili mi se čini,ili si 3x napisao isto ?
Roccat 7.1 ocito su bolje,zakljuci sam? xD
napisao sam 2x jer nisam znao kamo trebam al nije to tema.........
odgovorio si na moju temu samo po logici jer mislisa da ako su 7.1
da su bolje informirao sam se i kave i kulo su slicne ... kave su vece od kulo i zato imaju prednost al
ove imaju 7.1 zvuk tako da su podjednake i nemogu se odluciti !
napisao sam 2x jer nisam znao kamo trebam al nije to tema.........
odgovorio si na moju temu samo po logici jer mislisa da ako su 7.1
da su bolje informirao sam se i kave i kulo su slicne ... kave su vece od kulo i zato imaju prednost al
ove imaju 7.1 zvuk tako da su podjednake i nemogu se odluciti !
Ako ti je do surrounda, neces bas puno vidjet od ovih 5.1, a kamo li 7.1, a vrlo slican, da ne kazem identican, rezultat ces dobit sa obicnim stereo slusalicama i Dolby Headphone efektom. Imam Kave i IMHO, sve je to fora, ali ne vrijede te novce, bolje ulozit u bolju zvucnu ako vec nemas.
Ako ti je do surrounda - pravilno rasporedjeni zvucnici, zaboravi slusalice.
hvala na savjetu.. al zanima me posto sam gamer... tj.
sve je to u okviru igranja ne mislim ja na kucno kino i te fore
ne za filmove iskljucivo gamerske stavri... u redu je
necu prenaglit sa odlukom..... hvala ti jos jednom ! :D
surround ok, ali da ces dobit 5.1 ili 7.1 iz 2 ili 8 zvučnika u slušalicama, presmiješno...bit ce bolje nego nekaj za 100 kn...uzmi jeftinije...