Slusalice za iphone do 400 kn

poruka: 18
|
čitano: 4.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Slusalice za iphone do 400 kn in ear
Molio bih vas za preporuku nekih kvalitetnih slusalica; razmisljao sam o sennheiseru ali ne znam koji model. neka slusalice budu in ear

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Slusalice za iphone do 400 kn
cine se ok imas mozda kakva iskustva s njima?
15 godina
neaktivan

Imam , zato ih preporučam.

Bas je fin , nije prejak , srednjih ima dovoljno i visoki su super , čak malo prejaki , to rješiš sa eq.Sve zajedno lijepo ukomponirano.Dobiješ i malu torbicu s njima.Kvaliteta izrade je dosta dobra , za tu cijenu se meni čine kao najbolji izbor.I lijepo izgledaju :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 12:37 (explorer 4).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
tnx mislim da cu ih kupiti
15 godina
neaktivan

Imaš i ove od Sennheisera , je da su 50 kn skuplje ali su i nešto bolje.Pa ako se možeš protegnut , dobro , ako ne onda AKG.

Sennheiser cx 350

http://ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-cx-350/CX350/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Explorer kad si tu, koja je razlika Q i K serije AKG-a, jer recimo meni u Splitu je dostupno samo kod dobrog zvuka, a tamo nema Q serije.

Recimo gledao sam K321 i K328, K328 su recimo tamo 300kn, a K321 200kn, pa mi djeluje isplativije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a kaj mislis o sennheiser cx 310 originals?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo baš mi cimer prošli tjedan kupio te K321 , ok su slušalice, dosta dobar bas , srednjih mrvicu fali , a visoki su malo prejaki , čak šuškavi.Ako imaš malo živaca za sredit pomoću equalizera kao što sam ja napravio onda će biti dobar zvuk.

K328 nisam slušao , ali lik iz Ronisa mi je rekao da su odlične i da ih dosta prodaju.

mrmojorisin95 , neznam kako zvuče te slušalice , čak nikad nisam čuo za njih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 12:54 (explorer 4).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Neznam stvarno kakve su , pogledaj koji review na netu ako ima.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Evo baš mi cimer prošli tjedan kupio te K321 , ok su slušalice, dosta dobar bas , srednjih mrvicu fali , a visoki su malo prejaki , čak šuškavi.Ako imaš malo živaca za sredit pomoću equalizera kao što sam ja napravio onda će biti dobar zvuk.

K328 nisam slušao , ali lik iz Ronisa mi je rekao da su odlične i da ih dosta prodaju.

mrmojorisin95 , neznam kako zvuče te slušalice , čak nikad nisam čuo za njih.

Onda bi moga na K328. Samo me zanima usporedba sa Q serijom jer je nisam čuo. Imao sam K330 valjda, uglavnom izgleda kao K330/340. Al bilo je dosta više modela, bile su i zlatno crne i tako.. i bio sam razočaran zvukom. Philips SHE9700 mi imaju bolji zvuk od njih. Nedovoljno bassa neovisno o EQ-u, neudobne za poludit, ispadale, a kabel je otišao nakon nešto malo vremena. Osjetljivo za pop*zdit bilo. 

Sad gledam, K321 su imale bolje zvukove od njih na mobitelu, pa ne znam sta bi. Vjerojatno na K328 onda. Jesi proba još koje AKG inear? Jer ja sam samo K321 i K340. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Onda bi moga na K328. Samo me zanima usporedba sa Q serijom jer je nisam čuo. Imao sam K330 valjda, uglavnom izgleda kao K330/340. Al bilo je dosta više modela, bile su i zlatno crne i tako.. i bio sam razočaran zvukom. Philips SHE9700 mi imaju bolji zvuk od njih. Nedovoljno bassa neovisno o EQ-u, neudobne za poludit, ispadale, a kabel je otišao nakon nešto malo vremena. Osjetljivo za pop*zdit bilo. 

Sad gledam, K321 su imale bolje zvukove od njih na mobitelu, pa ne znam sta bi. Vjerojatno na K328 onda. Jesi proba još koje AKG inear? Jer ja sam samo K321 i K340. 

A nisam baš puno probao te in ear sluašlice jer ih ne volim baš.Probao sam K321 i q350 od AKG-a , od Sennheisera sam probao cx 150 i 350.

Q serija ima nešto finiji zvuk nego K serija ali ako će biti za mobitel onda će ti i ove k321/328 biti dovoljne.Ako si čuo k321 i dobre su ti , uzmi ih slobodno.

16 godina
neaktivan

Hmmm, a Q jeftinia od K serije {#} Da to baš čitam okoli, bolji zvuk, a jeftinije, još mi se sviđa izbor boja. Nekako mi se čini da ću na Q350 onda kad sjedne plaća. 

Kad sam te već ugnjavio, ajde mi molim te detaljno usporedi Q350 i K321. Recimo na nekoj pjesmi ako nije problem.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Hmmm, a Q jeftinia od K serije {#} Da to baš čitam okoli, bolji zvuk, a jeftinije, još mi se sviđa izbor boja. Nekako mi se čini da ću na Q350 onda kad sjedne plaća. 

Kad sam te već ugnjavio, ajde mi molim te detaljno usporedi Q350 i K321. Recimo na nekoj pjesmi ako nije problem.

Nije q jeftinija serija , ove q350 su najjeftinije in ear sluašlice od AKG-a.

Ma nisi ugnjavio slobodno pitaj :)

Ne mogu ti baš detaljno usporediti q350 i k321 jer sam q 350 imao prilike jednom slušati , a k321 sam više puta slušao.

Ono što je sigurno da q 350 imaju finiji zvuk , nešto mekši bas i bolje visoke.

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Mitsuoka kaže...

Nije q jeftinija serija , ove q350 su najjeftinije in ear sluašlice od AKG-a.

Ma nisi ugnjavio slobodno pitaj :)

Ne mogu ti baš detaljno usporediti q350 i k321 jer sam q 350 imao prilike jednom slušati , a k321 sam više puta slušao.

Ono što je sigurno da q 350 imaju finiji zvuk , nešto mekši bas i bolje visoke.

Cek sad nista ne kuzin hahaha... 

Q350 su 400kn, a K350 su 500kn. A Q imaju bolji zvuk kako čujem.

A eto volim malo jači bass. Pogotovo kod Stone Soura :D Tako da ću vjerojatno na K328, nešto sitno skuplje od K321, ali novija serija i bolje boje. Q ću vidit, ako uspijem probat di, jer ako je bass kao kod K340, ne bi baš. a i djeluju mi istog oblika a bile su mi neudobne. K328 su K321 oblika i one mi odlično stoje.

15 godina
neaktivan

Ali najjeftinije K in ear su 220 kn , kužiš , a dalje neznam kako ide cjenovni rang.

Ako ti je bitan dobar bas , onda su K321 svakako dobar izbor , K328 su vjerovatno malo bolje.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ali najjeftinije K in ear su 220 kn , kužiš , a dalje neznam kako ide cjenovni rang.

Ako ti je bitan dobar bas , onda su K321 svakako dobar izbor , K328 su vjerovatno malo bolje.

Ja to rangiram jer su K350 i Q350 u rangu. A tu su Q 100kn jeftinije. Iako su navodno bolje po reviewima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice