Nemaju ni te slušalice. Ima li još tko prijedlog? Volio bih da budu in-ear.
Pozdrav!
Jel mi moze ko nabrojiti neke slusalice za komp do 200 kn koje bi koristio samo za slusaje glazbe, bez mikrofona.
Da po mogucnosti imaju neku vrstu izolacije i mozda malo bolji bass.
I molim vas da mi nabrojite neke dobre marke za slusalice jel ne znam kakav cu izbor imati
Pozdrav!
Jel mi moze ko nabrojiti neke slusalice za komp do 200 kn koje bi koristio samo za slusaje glazbe, bez mikrofona.
Da po mogucnosti imaju neku vrstu izolacije i mozda malo bolji bass.
I molim vas da mi nabrojite neke dobre marke za slusalice jel ne znam kakav cu izbor imati
Senheiser HD 201 u Technomaxu, 160kn.
Evo upravo sam nabavio SPEEDLINK MEDUSA NX i prezadovoljan sam :D
Za 160 kn kolko sam ih platio stvarno nisam mogao bolje proci.
Bass je predobar, a slusalice su jako ugodne.
Moje preporuke!
Da ne otvaram novu temu...
Dvoumim se između Klipsch S4i i Shure Se 215 slušalica.
Ima li nekto iskustva sa navedenim slušalicama? Jedino što sam čuo je da Klipsch ima bolji zvuk i lošiji kabel, dok je Shure lošijeg zvuka, kvalitetnijeg kabela i da su udobnije uhu (ne spadaju).
Hvala na odgovorima.
Što skuplje, to bolje.

Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdije, kakve su vam ove slušalice http://www.magazinrs.hr/headset-prestigio-phs-20hz-20khz-built-in-microphone-cable-22m-blackbrown-retail/PHS3
Treba mi za skaype i gaming, manje za slušanje glazbe...ili neke koje su vama bolje do 200kn...

Ja osobno imam Senheiser HD 212 PRO i još nisam čuo bolji zvuk od njih...
Za male pare puno kvalitete, 3 m dug kabel, zamjenjivi kablovi, zamjenjivi earpadi...
Najbolji omjer uloženog i dobivenog, po meni...
Da ne otvaram novu temu...
Dvoumim se između Klipsch S4i i Shure Se 215 slušalica.
Ima li nekto iskustva sa navedenim slušalicama? Jedino što sam čuo je da Klipsch ima bolji zvuk i lošiji kabel, dok je Shure lošijeg zvuka, kvalitetnijeg kabela i da su udobnije uhu (ne spadaju).
Hvala na odgovorima.
Zaboravio sam napomenuti da ja tražim preporuku za in-ear slušalice. Pa ako tko ima još kakovu preporuku u cijenovnom rangu navedenih ili da kaže još pokoju riječ o nevedenima, molim lijepo.
Pozdrav, frend mi traži slušalice za slušat muziku s iPada i laptopa. Kaže max 400kn, ali mislim da je to previše jer iPad(mada nisam siguran na kvalitetu zvučne) i laptop nemogu iskoristit slušalice tog cjenovnog ranga.
Nikakve gaming i te sheme samo u obzir AKG, Sennheiser itd.
koji od ova dva Creative labs headseta bi mi preporučili?
zanima me bass/vibracija i surround
1 | Sound Blaster Tactic3D Alpha |
---|---|
0 | HS-950 |
Ljudi, šta bi preporućili, dvoumim se između Sony mdr - e829v i Sennheiser MX 360BL, ove sonyeve sam već imao, bio sam zadovoljan sa njima, ali sam ih izgubio negdje,sad neznam dali da ih opet kupim ili da probam sennheiser (za njih sam ćuo da rade odlićne slušalice a i cijena je pristupaćana), uglavnom tražim slušalice za nokiu 5800 xm (znaći mora biti 3.5 jack) i do 100Kn, ili možda ove, 10Kn su preko, ali recimo da toliko košta ova vrećica za spremanje. help-prijedlog
Ljudi, šta bi preporućili, dvoumim se između Sony mdr - e829v i Sennheiser MX 360BL, ove sonyeve sam već imao, bio sam zadovoljan sa njima, ali sam ih izgubio negdje,sad neznam dali da ih opet kupim ili da probam sennheiser (za njih sam ćuo da rade odlićne slušalice a i cijena je pristupaćana), uglavnom tražim slušalice za nokiu 5800 xm (znaći mora biti 3.5 jack) i do 100Kn, ili možda ove, 10Kn su preko, ali recimo da toliko košta ova vrećica za spremanje. help-prijedlog
mx360 se ne proizvodi više, pitanje je imaju li njih uopće - mx370/371 su zamijenile mx360, i za te novce su jako dobar izbor
Može preporuka za neke što glasnije slušalice ? Sviram bubnjeve pa ono s ovim trenutnim dok sviram slabo čujem glazbu .
Ne treba ti neka ekstra glasnoća, treba ti zatvoreni tip slušalica što ti vjerojatno nemaš.
Reci s koliko novca raspolažeš da ti nešto mogu preporučiti
pozz ljudi...trebo bi neke slušalice za oko 400-500kn može i mrvicu preko...možete mi preporučiti par modela... želio bi over ear headphones....koristio bi ih za slušanje muzike na kompu i mobu nači niš posebno ali ipak da imaju kvalitetan zvuk
EDIT: ja sam mislio neke skull candy zato jer brutalno izgledaju pa ono..ako ima neki model od njih koji valja javite :)
pozz ljudi...trebo bi neke slušalice za oko 400-500kn može i mrvicu preko...možete mi preporučiti par modela... želio bi over ear headphones....koristio bi ih za slušanje muzike na kompu i mobu nači niš posebno ali ipak da imaju kvalitetan zvuk
EDIT: ja sam mislio neke skull candy zato jer brutalno izgledaju pa ono..ako ima neki model od njih koji valja javite :)
Ove sam kupio danas u Ronisu, zvuk predobar, bas fenomenalan. Preporuka
http://www.ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-419/HD-419/
Raspolažem s 300-500 kn .
traži zatvoreni tip slušalica u Ronis
evo ja preporučam AKG k518, odlične zatvorene slušalice.
550k kn je cijena, ali su zaista dobre.
http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-518-dj-le-white/K_518_DJ_LEwhite/
Trebao bih preporuku in-ear slusalica za glazbu(rock, pop, metal).
Do 100kn.
Za tu cijenu ti je stvarno svejedno. Kod nas nema ničeg pametnog.
Ako možeš uzimati sa ebaya, uzmi Koss The Plug.
Pozdrav, frend mi traži slušalice za slušat muziku s iPada i laptopa. Kaže max 400kn, ali mislim da je to previše jer iPad(mada nisam siguran na kvalitetu zvučne) i laptop nemogu iskoristit slušalice tog cjenovnog ranga.
Nikakve gaming i te sheme samo u obzir AKG, Sennheiser itd.
Glupost, naravno da mogu, samo treba gledati da slušalice budu 32 ohm. Pa imaš u threadu par preporuka u tom cjenovnom rangu.
Nazalost nemogu uzimati s ebaya.
A jel barem neki brand ima prednost u kvaliteti izrade u tom cjenovnom rangu(sony, panasonic...)?
Nazalost nemogu uzimati s ebaya.
A jel barem neki brand ima prednost u kvaliteti izrade u tom cjenovnom rangu(sony, panasonic...)?
http://www.technomarket.hr/products/09077647/jvc-ha-fx35
nedavno sam ih preporucio jednom forumasu koji je odusevljen
od ostalih sony
Hvala na odgovorima .)
nedavno sam ih preporucio jednom forumasu koji je odusevljen
od ostalih sony
http://www.head-fi.org/a/jvc-ha-fx34-marshmallow-kramer-mod
Nakon ovoga su jos bolje.
ima možda ko' kakva iskustav s ovim slušalicama
JCV HA-M5X
Pogonska jedinica: 50mm
Magnet: Neodymium