Slusalice za gaming do 250kn mic nije potrban....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Steelseries siberia v2 ili steelseries 5hv2
budget mi je 250kn a te tvoje slusalice su preko 500...
na pocetku sam se dvoumio izmedu njih al imam mic pa se nikako nemogu odlucit sta da uzmem...
A i sam znaš kako se taj mic pomakne prema gore tako da ga ni ne vidiš ni ne osijecaš, pa ti to ne bi trebalo predstavljat problem.Rijetko gdje ćeš naći slušalice za 250+ kn bez mikrofona.Koliko sam ja za sad vidio imaš par kvalitetnih Sennheiser modela u protisa bez slušalica(200-300kn).
A i sam znaš kako se taj mic pomakne prema gore tako da ga ni ne vidiš ni ne osijecaš, pa ti to ne bi trebalo predstavljat problem.Rijetko gdje ćeš naći slušalice za 250+ kn bez mikrofona.Koliko sam ja za sad vidio imaš par kvalitetnih Sennheiser modela u protisa bez slušalica(200-300kn).
ma znam da se pomakne al sam mislio da za iste pare slusalice bez mic-a imaju kvalitetniji zvuk nego one s mic-om
Ma moguće je ali sve ti ovisi od branda do branda, i sam vidiš kad dođeš u trgovinu da običan noname microfon košta 20kn tako da ne vjerujem da im to stvara neku razliku.
EDIT: Samo se drži ovih poznatijih brandova i nećeš falit.Evo ravno gledan u linksa corsair headset i zalman headset(otkad su oni u tim vodama??).Možda jesu oni dobri ali šta je provjereno, provjereno je.(logitech,steelseries,fata....)
a mislim da cu vjerojato hd201 il plantronics :D a sad koji cu od ta dva....