Slusalice do 300 kn

poruka: 21
|
čitano: 2.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

namjeravam kupiti nove sluske koje bi bile iskljucivo za gaming(cod2 :D) ,znaci trebaju imati mikrofon i dobar zvuk da znas s koje strane dolazi i tako...zvucnu karticu imam onu koju sam dobio sa maticnom , znaci intergriranu, moji favoriti  fatality creative labs i plantronics gamecom 377 , pa me zanimaju iskustva i misljenja ljudi koji imaju te sluske i mozda prepopruka nekih boljih sluska u tom cijenovnom rangu(makar sumljam da ih ima),i isto me zanima jel trebam za takve sluske kupiti novu zvucnu ili je i ona normalna dovoljna

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 23:03 (joc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Slusalice do 300 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Slusalice do 300 kn

Kolega mi ima te creative fatality. Mogu reć da sam jako zadovoljan. Dobar zvuk, ugodne za nosit itd. On ih je platio preko 300kn. Dakle, slušalice su jako dobre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn
Pogledaj neke Seenheiser-ove.Za njih sam cuo same pohvale.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slusalice do 300 kn

znam da su Seenheiser-ove dobre ali su jako skupe i nemaju mic

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 14:07 (joc).
16 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

Evo hove ili ove.Ove druge su skuplje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da ali te nemaju microfon , meni trebaju sa micom zbog cod2 , team speak i ostale stvari

16 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

Evo i mene konkretno zanima ista stvar. Poželjno je da imaju mikrofon radi TS-a.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

mogu vam reći da ste izabrali najgoru kategoriju po cijeni jer za samo još koji 100-150 kn možete dobiti prestrava sluske , ja bi radije ustedio koju kintu više pa kupovao sluje u rangu iznad . mada se i tu mgu naći solidne sluške s neslodnim mikrofonom. to vam je obično velik problem s tim micovima. puno šuma i tako

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

daj onda primjer nekih takvi sluša :D

16 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

Ima i sennheizerovih sa mikrofonom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Slusalice do 300 kn

ja imam hd202

kill your ear with the bass

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Slusalice do 300 kn

Ja ti imam Creative Fatal1ty Gaming (299kn Links) i nemam nikakvih primjedbi osim jedne stvari a to je da nemaju nikakvu zvucnu izolaciju, tj. kad ih imas na glavi cujes i dalje sve zvukove oko sebe, i ljudi pored tebe cuju zvukove koji dolaze iz slusalica. To me ne smeta dok sam sam, ali ako cura mora ucit ili spavat pored mene, ili ako susjed ima kucne radove, slusalice mi malo pomazu. Al ak nisi cesto u gore navedenim situacijama, onda ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 13:02 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn

evo da se i ja pohvalim danas sam si kupio creative fatal1ty sluške...ugodne su i sve to...ali mi je najveći problem što imaju PREJAK bass ...a to mi se ni malo nesviđa...pogotovo u COD4 kad pucam npr. iz guna...sve se trese ko da iz topa pucam a ne guna...pa me zanima jel zna neko jel se može smanjiti taj bass od slušalica :( jel stvarno udaraju i to brutalno..jednostavno nije čist zvuk a to mi je najglavnije kod svih sluška..help pls :/

edit: evo riješio sam problem sa bassom...sad su odlične i čisti je zvuk

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 14:00 (CreaToR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slusalice do 300 kn

ja imam sennheiser pc31, s micom, i  hocu je prodat, nisu bas nesto za gaming.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slusalice do 300 kn
Creator-ako se te fatality spajaju preko 3,5 mm jacka onda u softveru za zvuk možeš smanjit bas tako snizis niže frekvencije npr. Od 30 do 100 hz. A ako se spajaju preko usb-a onda sve ovo pada u vodu
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
15 godina
Slusalice do 300 kn

vaše mišljenje.

do Cijena: 350kn

Vrsta sluski: full gaming

Poželjno da imaju ugrađen mic ili sa strane mic.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Creator-ako se te fatality spajaju preko 3,5 mm jacka onda u softveru za zvuk možeš smanjit bas tako snizis niže frekvencije npr. Od 30 do 100 hz. A ako se spajaju preko usb-a onda sve ovo pada u vodu

u realteku mi nema nigdje za podesit frekvenciju od 30-100 ...i spajaju mi se preko jacka...

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
15 godina
neaktivan
CreaToR kaže...
explorer 4 kaže...

u realteku mi nema nigdje za podesit frekvenciju od 30-100 ...i spajaju mi se preko jacka...

Onda probaj ovako.uključi neku pjesmu i dok ona svira ukljucuj eq koji su ti ponuđeni na realteku i tako odaberi neki koji ima manje basa.drugog rješenja neznam
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice