pozdrav, želim kupiti slušalice do 150 kn u Links-u, a nerazumijem se previše, koje bi vi preporučili od sljedećih modela, ima li ikakve razlike :
pozdrav, želim kupiti slušalice do 150 kn u Links-u, a nerazumijem se previše, koje bi vi preporučili od sljedećih modela, ima li ikakve razlike :
Naslov 200, tekst 150... odluči. :)
Ako bi ubacio do 200 kupi ovo http://www.links.hr/?naziv=slusalice-speed-link-medusa-nx-gaming-crne&option=artikl&id_kategorija=10050685&id_artikl=100.506.371
ili još bolje
isprika se za naslov,
znači plantronics ili speed link bi bile bolje, eto onda ću između ta dva modela odlučiti, koji je bolji za svakodnevnu uporabu ?
Odluci se i da li trebas slusalice ili headset. Linkao si 4 modela slusalica i jedan headset.
ne koristim previše mikrofon, ali da je od ta dva modela koja sam naveo zadnje , koji je korisniji/kvalitetniji , nije bitno da li je headset ili ne..
IMO bolji je Plantronics. Ja bih na tvom mjestu uzeo HS pa nek se nađe. Za tu cijenu ionako neće biti prevelike razlike između HS-a i sluški.
znači plantronics su bolje od tog modela speed linka ?
eto ako je tako, rješeno..
Imao sam i ove speed linkove i palntronicsove. plantronics ima daleko bolji zvuk, ali sluške su im jako male. nisam ih više od 45 min mogao držati na glavi od bolova u ušima. Speed linkove mi nikako po zvuku nisu pasale njih sam isti dan vratio nazad u trgovinu zbog nekakvog šupljeg osječaja zvuka.
Baci oko na ove Arctic, odnedavno ih imaju u Linksu, a čine mi se za te novce više nego dobre.
hedset:
Vidi koje ti se sviđaju, pogledaj koji review na yt-u i najbolje ih probaj sve u trgovini. eto sretno s kupovinom