Slušalice-čudan problem

poruka: 13
|
čitano: 7.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Slušalice-čudan problem

Hej,hej pozz svima {#}

Uglavnom ovo je moj problem

Koristim slušalice na mobu xperia arc s i zvuk je odličan

al kad ih spojim na pc zvuk je sav nekako dizzy...neznam kako bih opisao..mutan zvuk xD

Al kad pritisnem mikrofon tipku na slušalicama zvuk opet postaje odličan

Šta bih trebao uraditi da ne držim tipku mikrofon stalno uvijek kad slušam muziku na pc-u

Probao sam isključit mikrofon na pc-u ali to nije upalilo

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice-čudan problem
Meni se isti problem dogadja s dva mobitela.
Slusalice su kupljne nove za 5630XM, a na lumiji mi je zvuk los. Jel moze biti da su se, hmm, slusalice prilagodile jednom mobiteku jer su na njemu prvi put koristene?
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Slušalice-čudan problem

Mislim da to nema veza sa prilagodbom slušalica na drugom uređaju

Jer kad stisnem mikrofon tipku na svojim slušalicama odlično se čuje

baš kao i na mom mobitelu (a tamo ne trebam držat nonstop tu tipku)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slušalice-čudan problem

Ako imaš slušalice sa integriranim mikrofonom, onda imaju TRRS konektor, a on baš i nije kompatibilan sa uređajima koji znaju samo za TRS konektor.
Rješenje - nabavka prijelaza, obično bude TRRS na dva TRS, jedan za stereo slušalice, drugi za mikrofon. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice-čudan problem

Ali meni slusalice koje sam dobio uz Lumiju imaju TRSS, a i WH-205(Nokijine, posebno kupljene za 5630) imaju isto TRSS, a na Lumiji je zvuk 'skrljav' a na 5630 super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slušalice-čudan problem

A, ako je problem hardwerski onda vam preostaje tweekanje uz pomoc izolir trake, stipaljke ili nekaj slicno (ako radi odlicno dok se pritisne gumbic). Samo mi to pada na pamet, trenutno :)

Pomaze i ako slusalice ne gurnete do kraja. Bar meni.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:53 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Slušalice-čudan problem

Bilo bi dobro i da se proizvođači pridržavaju nekakvog standarda - znaju drugačije mapirati TRRS konektor.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice-čudan problem

Da, ali to su Nokijine slusalice na Nokijinim mobitelima. Nije do Lumije, na njoj rade i moje slusalice za komp. Al ja mislim da se se nekako 'prilagodile' 5630 jer bi bilo glupo da netko zeli te slusalice, eto, na Lumiji i da ih kupi i da je zvuk sranje. Ja mislim da se to moze srediti samo mi nista ne pada na pamet jer se bas i ne razumijem u akustiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Slušalice-čudan problem

Jes,jes

probao sam ovo, da slušalice ne gurnem do kraja i moram priznat da se puno bolje čuju

ali nije to taj 100% zvuk kojeg slušalice mogu dat od sebe :)

Probat ću nabavit taj trrs na 2 trs konektor maybe to šta pomogne

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 23:52 (trube).
14 godina
neaktivan
Slušalice-čudan problem

kuciste racunala prepuno je magnetskih polja koja stvaraju razni kablovi. ako kuciste nije dobro projektirano smetnje su uobicajena pojava. probaj ih spojiti na audio izlaz maticne ploce (znaci zeleni prikljucak sa zadnje strane kucista). ako dobijes bolji zvuk znaci da je do kucista.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Slušalice-čudan problem
Spojene su direktno na laptop,nema pomoći..još taj adapter mi preostaje
14 godina
neaktivan
Slušalice-čudan problem

Kad si napisao "spojim na PC" mislio sam na desktop racunalo. ja ima poprilicno skupo kuciste pa mu je front audio za qurac a zada je zvuk ok.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice