Sharkoon SHARKZONE M20

poruka: 1
|
čitano: 3.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sharkoon SHARKZONE M2s

Pozdrav. Na forumu nisam naišao na nikoga s ovim mišem, pa da vas malo upoznam.

Miš je koštao 189kn.

Specifikacije:

Senzor: Optički

Max DPI: 3200

MaxFPS 600

Max IPS: 68

Duljina kabla: 180cm

Masa bez kabla: 120g

Tipki:9

Lift-off osjetljivost: 3mm

Konektor: USB (gold)

Utezi: 5x 4g

SADRŽAJ PAKIRANJA:

Miš

Torbica za miš

Dodatni set gumica (Za pod miš)

CD s driverima i uputama za korištenje (.pdf)

Karton "do not disturb za kvaku na vratima :)

5x teg od 4g

Pakiranje Pakiranje

Miš ima 9 programibilnih tipki. Najzanimljivija je ona "treca". Nalazi se desno od RMB-a. Na njoj leži prstenjak i služi po defaultu za dvostruki klik. Iznad kotačića nalazi se dpi tipka koja podešuje senzor na 400, 600, 1600 odnosno 3200 dpi. Na dohvat palca nalaze se još 4 tipke. Dvije na vrhu, uz LMB, te dvije na kraju miša, uz palac. M20 nije osobito velik, dugačak je samo 106 cm, što ga čini dosta malim za one s večom šapom. Ja imam malo vecu ruku, pa mi je mozda malo mal na osjet, ali lijepo leži u ruci i palac je na svom odmorištu.

Boja njegovih lampica je žuta, kao i kabel. Kabel je presvučen tekstilom, te ima gold USB konektor. Utezi nisu pretjerano značajni, kad ih ima samo 5 po 4 grama. No ja sam ih stavio sve i mislim da je tako nabolje. 

Program za miš se vidi na slici. Jednostavan je i funkcionalan. Ima podršku za macro control. Boja se ne može mjenjat, može se samo ugasiti ili odabrati funkcija da blinka. Postoji mogučnost da se napravi do 5 user profila.

Mislim da je ovaj miš dostojan svoje cijene i da je pri vrhu u tom rangu. Po dizajnu je daleko ispred Fire Glidera (po mom mišljenju) a po cijeni su si tu. Još ga nisam isprobao u igricama, ali mislim da ako miš trebamo prvenstveno za gaming, da onda ciljamo na razer, logitech i ekipu preko 500kn.

Ako ste razmišljali o kupovini miša, ovo je moja topla preporuka. Za 189kn (u linksu), mislim da ne može bolje.

Malo fotki:

*slikao sam sa 13Mpx pa ne mogu prebacit s ovim internetom, stavim jos slika za vikend.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 18:35 (nul-3).
Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice