Pozdrav. Na forumu nisam naišao na nikoga s ovim mišem, pa da vas malo upoznam.
Miš je koštao 189kn.
Specifikacije:
Senzor: Optički
Max DPI: 3200
MaxFPS 600
Max IPS: 68
Duljina kabla: 180cm
Masa bez kabla: 120g
Tipki:9
Lift-off osjetljivost: 3mm
Konektor: USB (gold)
Utezi: 5x 4g
SADRŽAJ PAKIRANJA:
Miš
Torbica za miš
Dodatni set gumica (Za pod miš)
CD s driverima i uputama za korištenje (.pdf)
Karton "do not disturb za kvaku na vratima :)
5x teg od 4g
Miš ima 9 programibilnih tipki. Najzanimljivija je ona "treca". Nalazi se desno od RMB-a. Na njoj leži prstenjak i služi po defaultu za dvostruki klik. Iznad kotačića nalazi se dpi tipka koja podešuje senzor na 400, 600, 1600 odnosno 3200 dpi. Na dohvat palca nalaze se još 4 tipke. Dvije na vrhu, uz LMB, te dvije na kraju miša, uz palac. M20 nije osobito velik, dugačak je samo 106 cm, što ga čini dosta malim za one s večom šapom. Ja imam malo vecu ruku, pa mi je mozda malo mal na osjet, ali lijepo leži u ruci i palac je na svom odmorištu.
Boja njegovih lampica je žuta, kao i kabel. Kabel je presvučen tekstilom, te ima gold USB konektor. Utezi nisu pretjerano značajni, kad ih ima samo 5 po 4 grama. No ja sam ih stavio sve i mislim da je tako nabolje.
Program za miš se vidi na slici. Jednostavan je i funkcionalan. Ima podršku za macro control. Boja se ne može mjenjat, može se samo ugasiti ili odabrati funkcija da blinka. Postoji mogučnost da se napravi do 5 user profila.
Mislim da je ovaj miš dostojan svoje cijene i da je pri vrhu u tom rangu. Po dizajnu je daleko ispred Fire Glidera (po mom mišljenju) a po cijeni su si tu. Još ga nisam isprobao u igricama, ali mislim da ako miš trebamo prvenstveno za gaming, da onda ciljamo na razer, logitech i ekipu preko 500kn.
Ako ste razmišljali o kupovini miša, ovo je moja topla preporuka. Za 189kn (u linksu), mislim da ne može bolje.
Malo fotki:
*slikao sam sa 13Mpx pa ne mogu prebacit s ovim internetom, stavim jos slika za vikend.