Savjet oko Logitech G9X

poruka: 38
|
čitano: 4.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Savjet oko Logitech G9X

hvala sad odlazi reko si svoj genijalni savjet idi mudrovat negdje drugdje

i molim nekog da mi napise neki savjet kojeg mogu rjesit bez fizickog zlostavljanja miša XD jer ko sto sam i rekao miš radi na drugom kompu pa nije potrebno bacat miš vrjedan 600 kn kroz prozor (nek piše u drugu temu ''pomoč oko logitech g9x'' jer ova ima krivi naslov i previse jer razgovora o oftopicu)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet oko Logitech G9X

Mislim da neces rjesit nista bez instaliranja drivera ili reinstal wina. Ocito je da mis radi pa...

Play hard, go pro!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet oko Logitech G9X

a moze neki link za usb drivere

a valjda ne moram sad snimat windowse ipocetka zbog miša :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet oko Logitech G9X
rebelsy kaže...

ja ti samo preporucujem g5...taj tvoj ''palac dolje'' mi nista ne znaci nego sam dokazuje kolko si ti da ne kazem sta ...al suzdrzat cu se

Suzdrzi se od ikakvih komentara i ne potpiruj vatru!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Savjet oko Logitech G9X

da ali bitno da sam ja dobio žuti a to da je on napunio mi obadvije teme sa cmizdrenjem i postovima da citira nesto sto nije napisano to nista ajde nema veze

ON TOPIC:

proradio mi je miš nesto sam po found new hardvare prckao odstekavao tipkovnicu, prjenosni hdd,stari miš prestekavao u usb-ove i jos sam nesto snimao kao drivere nema pojma ugl neke 2 instalacije i proradilo na kraju neznam zasto ali ne bunim se

jedino mi ovaj logitech setpont pise da ''SetPoint did not detect any supported device, please check your connection.'' ali to mi nije tako bitno ni neznam cemu taj setpoint sluzi bitno da miš radi.

:S evo dobro da nisam bacio miš kroz prozor kao sto je ovaj genijalac rekao :S(i jedan facepalm za ovog):S....:S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
mislav_01 kaže...

G9 je zakooooooon!!!! G5 nevalja ništa .... krš !!!!

da hvala vam jos jednom zato sto dajete palceve dolje za drukcije misljenje od vaseg... vama je bolji g9 meni g5... i?

Ovako zamolio bi te kada koristis funkciju "citiraj" ca citiras ono sto sam napisao, a ne da editiras i izvrces moje rijeci. Da li ti je to jasno? Prijateljska zamolba, iduci put sljedi prijava moderatoru jer je to krajnje bezobrazno.

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
rebelsy kaže...
mislav_01 kaže...

G9 je zakooooooon!!!! G5 nevalja ništa .... krš !!!!

da hvala vam jos jednom zato sto dajete palceve dolje za drukcije misljenje od vaseg... vama je bolji g9 meni g5... i?

Ovako zamolio bi te kada koristis funkciju "citiraj" ca citiras ono sto sam napisao, a ne da editiras i izvrces moje rijeci. Da li ti je to jasno? Prijateljska zamolba, iduci put sljedi prijava moderatoru jer je to krajnje bezobrazno.

lol misli da je genijalac jer je nasao gumb uredi a 2 posta iznad je tvoj orginalan post i nigje nema da si poruku uređivao haha kako sam se ja smiao

EDIT:sad mi je rebelsy stavio palac dolje na svim postovima neeeee!!PlačPlač sto cu sad XD napravio mi je fatalnu osvetu s thumb downovimaIznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 12:15 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

hvala sad odlazi reko si svoj genijalni savjet idi mudrovat negdje drugdje

i molim nekog da mi napise neki savjet kojeg mogu rjesit bez fizickog zlostavljanja miša XD jer ko sto sam i rekao miš radi na drugom kompu pa nije potrebno bacat miš vrjedan 600 kn kroz prozor (nek piše u drugu temu ''pomoč oko logitech g9x'' jer ova ima krivi naslov i previse jer razgovora o oftopicu)

Probaj nove chipset drivere instalirat.

hmda
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 0:51 (Slash 666).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice