Roccat Kova - Iskustva?

poruka: 10
|
čitano: 4.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Roccat Kova - Iskustva?

Mislim si uzeti novi miš, prvenstveno namijenjen Gamingu ( Pucačine naravno ) i razmišljam koji miš uzeti... Trenutno imam MX 518 s kojim sam super zadovoljan, međutim već ga jako dugo imam i polako je otišao i počeo zajebavati.... Pročitao sam par Reviewa i čini se dobar, izgled mi se sviđa, posebno one neonke... Također mu je plus što se može koristiti u lijevoj ruci jer sam inače lijevak no naučen sam na miš u desnoj ruci...Pa ako netko ima iskustva ili prijedloge...

Btw dobije se uz njega i Roccat Sota podloga, te Razer ne dolazi u obzir

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roccat Kova - Iskustva?

*BUMP*

Bilo tko, isplati li se taj miš?Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Roccat Kova - Iskustva?

ja ti imam roccat kova miš i mogu ti reći da ga koristim već dobrih 5 mjeseci i nema greške,radi izvrsno.moja preporuka je da ga uzmeš bez razmišljanja!

17 godina
Roccat Kova - Iskustva?

Kupi Razera.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina

i da...što se tiče lijeve ruke,nemaš greške,miš je napravljen i za lijevu i za desnu ruku.neonkama možeš mijenjat boje ,imaš dosta funkcija.

15 godina
neaktivan
Roccat Kova - Iskustva?

Za taj kova mis se bas ne isplati dati novac uzmi si radije logitech mx518 ili mozda g500 ako imas vise novaca

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roccat Kova - Iskustva?

Uzmi ga ako imaš malu ruku.Ako imaš veću ruku mx 518, deathadder, kone i dr.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:46 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
kako se ne isplati?!? ako si ikad probao igrat na roccat kovi nemres mi to rec,a sto se tice 518 je 279,00 kn a kova je skoro duplo skuplji,pa valjda je s razlogom,procitaj performanse
16 godina
neaktivan
Roccat Kova - Iskustva?

Cijena cesto ne odredjuje kvalitetu! Ja bih ti toplo preporucio Razer Deathaddera, Logitech G500, a imas na forumu lika koji prodaje Kone-a koristenog 3 mjeseca sa garancijom za 450kn, to je isplativa kupnja!

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Roccat Kova - Iskustva?

Odličan miš preporučam ga svakako

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice