Pozdrav ekipa,
u 11. mjesecu 2013 sam kupio Corsairovu mehaničku tipkovnicu K95 (btw perverzija), međutim tipkovnica je slaba na statičko pražnjenje u LED osvjetljenje tipki te u kratkom periodu rikne osvjetljenje na 15+ tipki što je horor.
Zbog istog nedostatka sam već slao na garanciju i dobio drugu i opet nakon 2-3 mjeseca isti problem sa rikavanjem osvjetljenja. Ponovno tipkovnica ide u trgovinu di je kupljena uz poruku prodavaču da bih htio povrat novca ako je ikako moguće jer svaki put kad šaljem tipkovnicu na servis sam barem 2-3 tjedna bez tipkovnice.
Odgovor prodavača je bio prvo da nakon godine dana više se nemože dobiti povrat , pa nakon 6 mjeseci nakon što sam ukazao da nije prošla godina dana. Uglavnom pare ne žele dati nazad iako su svjesni da je tipkovnica opako podložna tom kvaru.
Zanima me da je povrat apsoultno nemoguć ili je to do prodavača koji zavlači izjavom da je servis poslao novu tipkovnicu te nemogu dobiti novce nazad.
Opcije koje mi oni nude su preuzimanje nove tipkovnice koja će vrlo vjerojatno završiti na servisu kao i prethodne dvije ili da uzmem nešto drugo u tom cijenovnom rangu (1100 kuna).
Iskreno baš i nije nešto kada svaka 2-3 mjeseca šaljem tipkovnicu na garanciju i tako do kraja jamstvenog roka od 2 godine.
Vaša pomoć je jaaaako poželjna..