Dobar dan Bug-aši(ce). Kao što vidite novi sam, nemam iskustva s "strogim" forumima pa ću pokušat bit
što uredniji i jasniji.
Evo ovako, uzeo sam novi komp i pošto igram CS trebam dobru periferiju.
-Miš
Svoj odabir sveo sam na dva izbora.
MX518 - 300kn - Miš je hvaljen sa svih strana, meni odgovara u ruci sve 5. Zanimaju me iskustva s njim.
SteelSeries kinzu - 240kn- Miš hvale isto samo ima jedan problem positive acceleration. Ja sam dosad igrao s acceleracijom
ali sad s novom periferijom želim bolje igrat, znaci bez accel itd. Miš mi isto paše u ruci. Takodjer me zanimaju iskustva s ovim
mišom ako ga netko ima.
Mene okvirno zanimaju isksustva jer znam da ja odlučujem koji ću uzet. Nisam htio naves pitanje koji je bolji jer se tu dobivaju klasični odgovori tipa:
Vlasnik MX-a će reći da je bolji mx518, dok će vlasnik Kinzua reć da je bolji Kinzu. Ako več želite reć koji je bolji onda to podijelite sa mnom samo u slučaju ako
ste iskušali oba dva miša. Znači, da ponovim. Zanimaju me vaša iskustva s dotičnim miševima.
-Headset
Takodjer sam i tu svoj odabir sveo na dva izbora.
Creative Fatal1ty - 250kn - Na vama je da kažete kakve su, zanima me sve osim udobnosti jer je svakome "tunja" različita. Za udobnost ću se ja malo pozezat s lokalnim prodavačima da mi ih otvore da probam.
SteelSeries 4h - 269kn - Kažu zvuk odličan, ali mene muči jedna stvar. Kablovi se pretanki, a baš na prethodnim dvjema, trima slušama kabel mi je gubio spoj i moga sam ih bacit u smeće. Ima li ih itko od vas i kakvi su dojmovi čvrstoće kabla.
Eto nadam se da sam bio uredan i jasan.