Refresh Gaming geara

poruka: 5
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Refresh Gaming geara - Miš & Headset

Dobar dan Bug-aši(ce). Kao što vidite novi sam, nemam iskustva s "strogim" forumima pa ću pokušat bit 

što uredniji i jasniji.

Evo ovako, uzeo sam novi komp i pošto igram CS trebam dobru periferiju.

-Miš

Svoj odabir sveo sam na dva izbora.

MX518 - 300kn - Miš je hvaljen sa svih strana, meni odgovara u ruci sve 5. Zanimaju me iskustva s njim.

SteelSeries kinzu - 240kn- Miš hvale isto samo ima jedan problem positive acceleration. Ja sam dosad igrao s acceleracijom

ali sad s novom periferijom želim bolje igrat, znaci bez accel itd. Miš mi isto paše u ruci. Takodjer me zanimaju iskustva s ovim

mišom ako ga netko ima.

Mene okvirno zanimaju isksustva jer znam da ja odlučujem koji ću uzet. Nisam htio naves pitanje koji je bolji jer se tu dobivaju klasični odgovori tipa:

Vlasnik MX-a će reći da je bolji mx518, dok će vlasnik Kinzua reć da je bolji Kinzu. Ako več želite reć koji je bolji onda to podijelite sa mnom samo u slučaju ako 

ste iskušali oba dva miša. Znači, da ponovim. Zanimaju me vaša iskustva s dotičnim miševima.

-Headset

Takodjer sam i tu svoj odabir sveo na dva izbora.

Creative Fatal1ty - 250kn - Na vama je da kažete kakve su, zanima me sve osim udobnosti jer je svakome "tunja" Smijeh različita. Za udobnost ću se ja malo pozezat s lokalnim prodavačima da mi ih otvore da probam.

SteelSeries 4h - 269kn - Kažu zvuk odličan, ali mene muči jedna stvar. Kablovi se pretanki, a baš na prethodnim dvjema, trima slušama kabel mi je  gubio spoj i moga sam ih bacit u smeće. Ima li  ih itko od vas i kakvi su dojmovi čvrstoće kabla.

Eto nadam se da sam bio uredan i jasan. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:21 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Refresh Gaming geara

no 1?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 15:35 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Refresh Gaming geara

ovako odma da ti kazem da ja imam MX-518 i prezadovoljan sam njime.... super lezi u ruci, dobri driveri.... koliko sam ja skuzio zasada nema mana

zatim imam i headset Creative Labs Fatal1ty i s njima sam uzasno zadovolja, jako kvalitetan zvuk, odlican mikrofon, jako udobne... samo im preko noci il kad ih ne koristis stavljaj u njihovu zastitnu vrecicu koju dobijes uz njih jer se na sluskama skupi s vremenom prasina pa je onda problem to skidat i ruzno izgleda.... al sve u svemu jako dobre slusalice

i kao zadnje da ti odma kazem da i ja igram CSS tako da mozes bit siguran u ovo kaj sam ti ja preporucio ;)

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Refresh Gaming geara

ja imam ove creative fatality slusalice, meni su dobre ono dobar zvuk, odlican mikrofon i dosta su glasne, na pocetku dok se ne naviknes malo ih je neugodno nositi jer stisnu jako, bar je meni tako bilo, ali kasnije i zaboravis da ih nosis, kabal ti bude dugacak jedno 2-3 metra, ove druge nisam probao pa vidi sta kazu ali mislim da sa bilo kojima neces pogrjesiti

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Refresh Gaming geara

Odluka pala

MX518 - u linksa na akciji

Fatal1ty -  nemam veliku glavu, a uostalom imam i brata 10g. koji isto igra CS i njemu ce odgovoarat da malo stiskaju jer su mu dosadasnje sluse padale s glave

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice