Razer Megalodon ili Roccat Kave?

poruka: 36
|
čitano: 4.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ciao svima, evo doslo je vrijeme odluke, pitao sam puno frendova i odgovori su podjednaki

znaci trebam vasu pomoc u odabiru navedenih slusalica, najvise za gaming i muziku

OSTALE SLUSALICE NE DOLAZE U OBZIR

hvala

http://www.youtube.com/user/Scrappy992
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bacit ćeš novce al kad si zapeo uzmi roccat kave

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol zasto Kave kad Megalodon ima 7.1 sound a Kave 5.1 ,ja bih ti preporucio Megalodon ali bih se slozio sa explorerom da bacas novce u vjetar

0 0 hvala 0
16 godina

megalodon je bolji a zasto ne pricekas one nove razerove tiamat koje ce bit bolje od obadva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Razer Megalodon ili Roccat Kave?
16 godina

zasto su bolje? obrazlozi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mogao sam i ocekivat da ce se naci pojedinac a da ne procita ono navedeno CAPS LOCKom

znam da ce tiamat kostati puno vise nego sto sam ja u mogucnosti platiti

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...

mogao sam i ocekivat da ce se naci pojedinac a da ne procita ono navedeno CAPS LOCKom

znam da ce tiamat kostati puno vise nego sto sam ja u mogucnosti platiti

ako kupujes u ducanu tiamat ce vjerojatno zamjenit cijenu megalodona.

17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

dobro ljudi zar neznate čitati kaj pisem

reko sam da me NE ZANIMA NISTA DRUGO OSIM ONA DVA

Ti gubis.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
Scrappy kaže...

reko sam da me NE ZANIMA NISTA DRUGO OSIM ONA DVA

Ni jedne onda.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina

Dobre stereo su 100 puta bolje od takvih sranja od kilu i pol.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

bolje po cemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bolje po cemu?

Po zvuku, driverima, opcenito. Ako si ikad cuo kvalitetniji Grado/AKG/Denon/SH znao bi...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

nisam cuo jer su mi g35 prve slusalice u zivotu. al to su vjerujem slusalice samo za glazbu ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nisam cuo jer su mi g35 prve slusalice u zivotu. al to su vjerujem slusalice samo za glazbu ili?

Gle , one su bolje za glazbu puno puno...Unutra su jednostavno kvaliteniji zvučnici nego kod tih "gamerskih" slušalica , eto možemo se kladiti da dobre stereo slušalice od par stotina kuna operu tvoje g35 koje su 800 ako se ne varam.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

vidi se.

Nisu one samo za glazbu. Ovo gejmerske slusalice su marketinski trik, a puno su losije od jednih kvalitetnih stereo slusalica.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Sennheiser HD201 posere sve te gamerske slušalice, a dođe 200 kn. Zvuk puno bolji od "gamerskih headset-a", jedini nedostatak - nema mikrofon.

16 godina

vidjet cemo mi kad izađe razer tiamat s 10 pravih zvucnika. pa jel ce onda bit bolji stereo ili gamerske slusalice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi molim vas nemojte se raspravljat bezveze, ja sam trazio da odg ili Roccat ili Razer... nista vise

to kaj cu ja bacit novce ''bezveze'' to je moja stvar

hvala

17 godina

osobno sam za megalodona,ali opet ce me popljuvat jer neko navija za jedne a neko za druge sluske al sta ces,to je čar ovog foruma,zato nisam ni previse aktivan, lp.

Heroes get remembered, but legends never dies.
16 godina

i ja sam za megalodon

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...

ljudi molim vas nemojte se raspravljat bezveze, ja sam trazio da odg ili Roccat ili Razer... nista vise

hvala

Pobogu i Bogu zašto si toliko zapeo za te dvoje slušalice kad imaš boljih za manju ili istu cijenu?!

Poslušaj kolege što ti kažu, ZNAJU i UPUĆENI su i ne govore ti bezveze da ćeš baciti novac!!

A ti ako si toliko zatupljen u svoje mišljenje kupi bilo što... Poanta je da su gore kolege u pravu, a tebi je očito bitno da ti možeš doći i kazati: "Ej, ljudi, imam sluške od 800KN", gledaj na kvalitetu malo, to što su skuplje ne znači nužno i da su bolje!

14 godina
protjeran

ganjaj

sennheiser,grado, AKG, beyerdinamic.

kakav razer i roccat i Ku**c. {#} precjenjeni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:19 (BR1cK).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj HD215 sa dobrom zvucnom bi pojeo ta vasa cuda.

{#}

Ofc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Scrappy kaže...

hvala

Pobogu i Bogu zašto si toliko zapeo za te dvoje slušalice kad imaš boljih za manju ili istu cijenu?!

Poslušaj kolege što ti kažu, ZNAJU i UPUĆENI su i ne govore ti bezveze da ćeš baciti novac!!

A ti ako si toliko zatupljen u svoje mišljenje kupi bilo što... Poanta je da su gore kolege u pravu, a tebi je očito bitno da ti možeš doći i kazati: "Ej, ljudi, imam sluške od 800KN", gledaj na kvalitetu malo, to što su skuplje ne znači nužno i da su bolje!

nisam ja ni govorio da moraju biti bolje ako su skuplje

jednostavno mi se te dvoje slusalice sviđaju i puno frendova mi je reklo da su oboje super, pa sam se zato obratio ovdje da mi vi pomognete pri odabiru izmeđi TIH DVAJU slušalica

hvala

16 godina

onda kupi megalodon i gotovo. ali ja ti ipak preporucujem da pricekas timat koji ce imat "pravi" surround. jel mi moze neko objasnit razliku spajanja slusalica preko usb-a i preko oni kablova u boji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja cu reci moje iskustvi sa logitechom g35 iako nije to covijek trazio. Imam ove slusalice vec godinu i pol a kupio sam ih polovne . I samo mogu reci rijeci hvale za njih. Samo cu reci da u svim igrama radi sorround savrseno. Najvise igram bfbc2 i tamo je zvuk sa njima nevjerovatan. A sta se tice logitech podrske to ne moram posebno naglasavat. Imao sam jedan problem s njima: Jednog dana primjetio sam da su mi napukle plastike one iznad pokretnog nosaca samih zvucnika. Oni iz logia to zovu headband. Izgubio sam garanciju i cak se nije ni onaj broj na njima vidio. A bile su tad vec oko 2 godine stare. Ja nazvao lgitech i objasnio im problem i oni rekli ok posalji nam sluse u zg a mi cemo tebi nove poslat. Tako je i bilo. I od tad sam rekao nista osim logitecha. Ali prvenstveno mislim na samu kvalitetu zvuka na slusalicama. Tako da moja ti je preporuka zaboravi onaj razer koji samo svijetli kao svemirski brod i kosta ko svetog petra kajgana, a ne vrijedi te novce.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 22:28 (acarnoje).
14 godina
protjeran
Scrappy kaže...
4ucker kaže...
Scrappy kaže...

hvala

nisam ja ni govorio da moraju biti bolje ako su skuplje

jednostavno mi se te dvoje slusalice sviđaju i puno frendova mi je reklo da su oboje super, pa sam se zato obratio ovdje da mi vi pomognete pri odabiru izmeđi TIH DVAJU slušalica

hvala

ti frendovi ocigledno nisu probali nista bolje.

Kave pa ima u njima 300 kila.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice