Razer Krait

poruka: 14
|
čitano: 3.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Razer Krait
zanima me je li ovo dobar miš? ponajprije kvalitetan..ima li tko iskustva s njim?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Krait

da ti iskreno kazem koliko planiras dat max za mis?2. mis je odlican dobro lezi u ruci  al ovisi koliko mislis dat para ima i boljih miseva za te pare

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer Krait
razer1911 kaže...

da ti iskreno kazem koliko planiras dat max za mis?2. mis je odlican dobro lezi u ruci  al ovisi koliko mislis dat para ima i boljih miseva za te pare

250 kn...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Razer Krait

ima li ga itko? važno mi je da se ne strga za 10 mjeseci...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Krait

Evo ja bi ti preporucio ovaj mis je odlican ima utege dost je jeftin za igre odlican vecina ce se smenom slozit

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider%2C+laserski%2C+crno-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 17:00 (razer1911).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Krait

Imam ja krait i mogu reći da sam jako zadovoljan.Dosta je precizan i kvalitetno napravljen tako da ti se neće strgati ako ga namjerno ne trgašSmijeh.

Prije njega sam imao miš koji je bio dosta velik pa mi je u početku bilo malo čudno jer je ovaj manji,ali sad sam se naviknuo.Za te novce,odličan miš.

EDIT: Zaboravio sam reći,jedino zamjeram što se nakon dužeg rada počinje zagrijavati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 17:08 (iwan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iwan kaže...

Imam ja krait i mogu reći da sam jako zadovoljan.Dosta je precizan i kvalitetno napravljen tako da ti se neće strgati ako ga namjerno ne trgašSmijeh.

Prije njega sam imao miš koji je bio dosta velik pa mi je u početku bilo malo čudno jer je ovaj manji,ali sad sam se naviknuo.Za te novce,odličan miš.

EDIT: Zaboravio sam reći,jedino zamjeram što se nakon dužeg rada počinje zagrijavati.

udarat s njim neću..valjda xD
a  koliki  je otprilike?  s  kojim  mišem  si  ga  ti uspoređivo?

16 godina
neaktivan
Razer Krait

eo kupih ga..i odličan je, sviđa mi se. ali kako se koristi on-the-fly sensitivity? ne kužim..jbg, glup sam.. xD

zna  li itko?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Krait

nitko?? dajteee...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

nitko?? dajteee...

Instaliraš drivere i uđeš u configurator.Na kartici sensitivity vidjet ćeš kućicu on the fly sensitivity i odabereš on i show on screen. 
EDIT: A možeš i ovdje vidjet link.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 21:32 (iwan).
16 godina
neaktivan
Razer Krait

i kad si odabrao tipku, sa scroll kotačićem podešavaš sensitivity gore-dolje

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

i kad si odabrao tipku, sa scroll kotačićem podešavaš sensitivity gore-dolje

eo stavio sam si da mi je skrol ta funkcija, tak da stisnem skrol i vrtim i mjenjam i sve se vidi. :)
hvala 
15 godina
neaktivan
Razer Krait

ja kanim kupi miš do 200 kn

baš sam gledo tog kraita

trba mi za igrat cod

sad imam a4tech x7 X-718F

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crombo kaže...

ja kanim kupi miš do 200 kn

baš sam gledo tog kraita

trba mi za igrat cod

sad imam a4tech x7 X-718F

ja sam super zadovoljan..ne igram baš cod, ali za dotu i wow je super. jedina mala zamjerka je što nema koju tipku sastrane. ali inače dosta aktivan miš i mnogo mi se sviđa :)

May The Earthmother walk with you.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice