- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ti iskreno kazem koliko planiras dat max za mis?2. mis je odlican dobro lezi u ruci al ovisi koliko mislis dat para ima i boljih miseva za te pare
da ti iskreno kazem koliko planiras dat max za mis?2. mis je odlican dobro lezi u ruci al ovisi koliko mislis dat para ima i boljih miseva za te pare
ima li ga itko? važno mi je da se ne strga za 10 mjeseci...
Evo ja bi ti preporucio ovaj mis je odlican ima utege dost je jeftin za igre odlican vecina ce se smenom slozit
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider%2C+laserski%2C+crno-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192
Imam ja krait i mogu reći da sam jako zadovoljan.Dosta je precizan i kvalitetno napravljen tako da ti se neće strgati ako ga namjerno ne trgaš.
Prije njega sam imao miš koji je bio dosta velik pa mi je u početku bilo malo čudno jer je ovaj manji,ali sad sam se naviknuo.Za te novce,odličan miš.
EDIT: Zaboravio sam reći,jedino zamjeram što se nakon dužeg rada počinje zagrijavati.
Imam ja krait i mogu reći da sam jako zadovoljan.Dosta je precizan i kvalitetno napravljen tako da ti se neće strgati ako ga namjerno ne trgaš.
Prije njega sam imao miš koji je bio dosta velik pa mi je u početku bilo malo čudno jer je ovaj manji,ali sad sam se naviknuo.Za te novce,odličan miš.
EDIT: Zaboravio sam reći,jedino zamjeram što se nakon dužeg rada počinje zagrijavati.
eo kupih ga..i odličan je, sviđa mi se. ali kako se koristi on-the-fly sensitivity? ne kužim..jbg, glup sam.. xD
zna li itko?
nitko?? dajteee...
nitko?? dajteee...
i kad si odabrao tipku, sa scroll kotačićem podešavaš sensitivity gore-dolje
i kad si odabrao tipku, sa scroll kotačićem podešavaš sensitivity gore-dolje
ja kanim kupi miš do 200 kn
baš sam gledo tog kraita
trba mi za igrat cod
sad imam a4tech x7 X-718F
ja kanim kupi miš do 200 kn
baš sam gledo tog kraita
trba mi za igrat cod
sad imam a4tech x7 X-718F
ja sam super zadovoljan..ne igram baš cod, ali za dotu i wow je super. jedina mala zamjerka je što nema koju tipku sastrane. ali inače dosta aktivan miš i mnogo mi se sviđa :)