koji bi bio bolji za igranje??koji preporucujete,igrice su fps..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolji ti je mx518 ja sam s deathaddera preso na mx-a i bolji je od razera zato moj glas ide mx518
diamondback < mx518 < deathadder
kako kome, moras mis probati kako ti pristaje u ruci, meni su iskreno puno bolji razerovi miševi :)
razer mi dobro pristaje mx518 nisam probao,na kojem je bolji skrol??mislim da lakse ide
razer mi dobro pristaje mx518 nisam probao,na kojem je bolji skrol??mislim da lakse ide
Na razeru ide lakse, imam oba misa doma.
mislim da ti je bolji izbor mx518 a ti odluči
mislim da ti je bolji izbor mx518 a ti odluči
neslazem se s tobom, diamondback mozda ali deathadder je puno ispred mx518
mislim da cu uzet razera
Pogledaj malo plastiku kod logija a pogledaj malo kod deathaddera.

reko sam samo ova 2 za te imam pare,znaci razera uzimam
Meni mx518 služi več 3 godine bez ikakvih problema
znaci da onda mx518 uzmem??i da jel ima fly on sensitivy??
znaci da onda mx518 uzmem??i da jel ima fly on sensitivy??
Ima.
sad koji da uzmem na kraju??svi govore ovaj bolji ovaj bolji..neko nek kaze molim vas,recite de je bolji skorl pa cu taj uzet
sad koji da uzmem na kraju??svi govore ovaj bolji ovaj bolji..neko nek kaze molim vas,recite de je bolji skorl pa cu taj uzet
Kupi Razer...
Kako se moze rapravljati o kvaliteti plastike, smijesno zvuci?
4 godine mx518. Odličan oblik (subjektivno, imam veliku šaku pa mi leži), za svoju cijenu apsolutno najbolji, vrhunska kvaliteta izrade i poznati logitechov support. Preciznost je više manje ista kod svih 200+kn žičnih miševa. mx je padao sa stola nebrojeno puta i nema nikakvih oštećenja. Po meni mu je jedina mana upravo ta plastika zbog koje se ruke dosta znoje.
Kupi Razer...
Kako se moze rapravljati o kvaliteti plastike, smijesno zvuci?
zašto ne pa svi znamo da razer stavlja jadnu plastiku na sve svoje miševe ali tebi nema smisla o tome raspravljati jer si razer fan.
@Luka cro neznam meni nekako na dodir deathadder nije kvalitetniji no mišljenja su različita
zašto ne pa svi znamo da razer stavlja jadnu plastiku na sve svoje miševe ali tebi nema smisla o tome raspravljati jer si razer fan.
Ja se, nazalost, ne razumijem u proizvodnju te same cijene plastike.
To sto je na Deathadder-u plastika glatka, to nije mana.
MX518 nije los mis, ali G5 nije mnogo skuplji.
Pa valjda imaš osjet opipa i možeš otprilike procijeniti koji miš je kvalitetniji. Baci ti svog razera u zid i kladim se da će biti više oštećenja nego ako ja bacim svoj mx518 (koji je, kako sam već rekao, star preko 4 godine). MX-u je plastika glatka, ali drukčija nego na deathadderu.
Pa valjda imaš osjet opipa i možeš otprilike procijeniti koji miš je kvalitetniji. Baci ti svog razera u zid i kladim se da će biti više oštećenja nego ako ja bacim svoj mx518 (koji je, kako sam već rekao, star preko 4 godine). MX-u je plastika glatka, ali drukčija nego na deathadderu.
deblja, kvalitetnija kako god oćeš.
ma kako god mx 518 je zasigurno trenutno jedan od najkvalitetnijih miševa danas
onda cu mx518 uzet ajde ako neko ima nes pametno za rec jos neka kaze i moze posle toga lock
Nista, ocito Deathadder nije namjenjen ljudima koji koriste miseve za bacanje u zid.
Nista, ocito Deathadder nije namjenjen ljudima koji koriste miseve za bacanje u zid.
Pa moji su miševi i joystici znali letjeti po kući, a pretpostavljam i kod mnogih drugih koji igraju igre. Nemaju svi roditelje koji ih zatvaraju u sobu i mlate ih ako ugledaju djecu dok igraju računalne igre.
Naravno da se šalim, ali to je ta kvaliteta plastike, svi znamo za famozni problem sa skrolom i sl.
očito ne shvaćaš ono što je lukavg rekao al dobro....
Ne slazem se s obojicom, oba miseva su vrhunska i plastika je odlicna. Mozda ja na mx519 tvrda plastika nego na deathadder ali je glade i meni bolje
Ne slazem se s obojicom, oba miseva su vrhunska i plastika je odlicna. Mozda ja na mx519 tvrda plastika nego na deathadder ali je glade i meni bolje
pa glađe je zbog gume koja je na toj plastici