Razer abyssus

poruka: 17
|
čitano: 5.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razer abyssus

evo htio bih si kupiti ovaj mis posto je 199kn u linksu pa me zanima koja je razlika izmedu http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=018.500.173 i http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=101.503.250 normalno osim u cijeni...ovaj je lenovo razer abyssus i kosta 199kn i ima sve iste preformanse kao i razer abyssus a cijena mu je 329 kn... jedino sto je opticki ali mislim da to nema veze posto ima 3.5G infrared sensor Hvala!

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Razer abyssus

uzmi jeftinijeg ili još bolje- uzmi Fireglidera {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 9:24 (dv14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Razer abyssus
dv14 kaže...

a neznam..premisljam se izmedu fireglidera i abyssusa..

15 godina
strbi kaže...
dv14 kaže...

a neznam..premisljam se izmedu fireglidera i abyssusa..

otvori anketu

14 godina
neaktivan
Razer abyssus

evo anketa

21 Razer abyssus
5 Sharkoon Fireglider
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Razer abyssus

Najbolje bi ti bilo da pronadjes negdje te miševe i isprobaš ih. Abyssus ima bolji senzor koji ima i DA, a to je jedan od najboljih senzora na tržištu. Bolji su od Logijeve g serije ali imaju positive acceleration. Ako ne trebaš bočne tipke, ni podešenja težine uzmi Abyssusa jer po cijeni od 199kn je dobar buy.

Razlike u skupljim miševima što se tiče senzora baš i nema, to su nijanse. Glavna presuda za odabir miša je ono za što ti treba. Ako igraš CS i COD2,4 više od 3 tipke ti neće trebat.

Da još napomenem a to je da Abyssus nema mouse prediction, dok za FireGlidera neznam. Po meni je to veliki + za FPS igre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Najbolje bi ti bilo da pronadjes negdje te miševe i isprobaš ih. Abyssus ima bolji senzor koji ima i DA, a to je jedan od najboljih senzora na tržištu. Bolji su od Logijeve g serije ali imaju positive acceleration. Ako ne trebaš bočne tipke, ni podešenja težine uzmi Abyssusa jer po cijeni od 199kn je dobar buy.

Razlike u skupljim miševima što se tiče senzora baš i nema, to su nijanse. Glavna presuda za odabir miša je ono za što ti treba. Ako igraš CS i COD2,4 više od 3 tipke ti neće trebat.

Da još napomenem a to je da Abyssus nema mouse prediction, dok za FireGlidera neznam. Po meni je to veliki + za FPS igre.

probo sam i jednog i drugog...oba dva su dobra ali mislim da cu uzeti razera zbog sensora i jer mi treba samo za FPS..:D

15 godina
Razer abyssus

tako sam i ja mislio da mi ne trebaju bočne tipke ali opet znaju poslužiti i u igrama.

ja sebi u CS stavim na jednu bocnu tipku reload ,a i nekada zna poslužiti ona tipka kada je jednom stisnete napravi 3 clicka {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Razer abyssus

Ja za CS bocne koristim ovako

Scroll click SMOKE

MOUSE4 flashbang

MOUSE5 hegrenade

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Senzor nije bolji od Logi g serije. G500, g9x,g700 i speedlink kudos imaju najbolji senzor trenutno.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
explorer 4 kaže...
Vapor kaže...

Senzor nije bolji od Logi g serije. G500, g9x,g700 i speedlink kudos imaju najbolji senzor trenutno.

Istina, ali kažem ako igra bez akceleracije, ako je low sensitivity onda ce mu ti senzori stvarat probleme.

3.5g sensor, odnosno Avago ADNS-S3888 , nema prediction što je veoma bitno za FPS igre.

Nema nikakve akceleracije, što je za neke važno, za neke ne. Meni je osobno CS ne igriv kad je upaljena akceleracija.

Taj senzor se nalazi u Abyssusu i u DeathAdderu. Mislim da i perfect control izmedju 3.92 m/s(3.5g) ili 4.19m/s nema nikakve razlike, jer ni jedno ni drugo ljudska ruke nemože p ostić.

http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024734

Tu se vidi koji miševi imaju mane, i kakve su.

15 godina
neaktivan
Razer abyssus
Da da znam za tu tablicu vidio sam je nekidan pa na temelju nje to kažem. A meni je 1.6 također neigriv na malom dpi-u ne mogu igrat normalno uopce
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
Razer abyssus

Meni triba ~30cm za 360°

Miš na 800DPI, 6/11 windows, ingame 1.3, i za awp zoom_sens_ratio 0.8 što znači 1.3*0.8 = 1.04

I akceleracija zgašena. Sve je stvar navike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Razer abyssus

Evo ja upravo uzeo novog nekorištenog preko oglasa za 150KN i moram priznat da mi se sviđa! Preporuka!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razer abyssus

ja ga imam, u kombinaciji s steelseries qck+ podlogom, i odlican je... igram quakelive, pa mi dodatne tipke nisu potrebne,,a ni u win mi ne trebaju..mis je lagan,precizan..odlicnog materijala.. ne klize..ide odlicno po podlozi... ugl... preporuka.. ja sam ga takodjer kupio preko njuskala , novog ,nekoristenog za 200 kn

15 godina
neaktivan
Razer abyssus
Imam Razer Abyssus,kojemu je preckivan kabe.Mis sam spojio s drugim kablom koji ima iste zice kao i mis.Mis svijetli ne mogu micati ga,nece se stralica micati.Vidio sam rastavljeni mis na netu i vidi se da on ima 5 zica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Razer abyssus
Molim vas.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice