Dakle dvoumim se između ova dva glodavca, molim savjete koji je bolji uz argument zašto?
Puno hvala :)
Dakle dvoumim se između ova dva glodavca, molim savjete koji je bolji uz argument zašto?
Puno hvala :)
moja preporuka ide mx518 jer sam ga imao oko 2godine i nisam nikakve probleme imao s njim zaista fantastičan miš .
razera nisam probao tako da neznam
Moja topla preporuka je ta da otiđeš u dučan i probaš oba miša pa koji ti bolje leži u ruci uzimaj.
Tako sigurno neces pogrijesit, oba su odlićna.
meni je draži mx 518 al probaj i razera.
stavi ih u ruku pa vidi.
ha i ja sam imao MX518 i mis je prva liga ali mi se desilo neki su radovi bili u kuci i mis je pao u pituru pa sam sada na Logitech V100
kako sam gledao slike od Razera bolje uzmi Mx 518 jer ti on ima tipke za DPI a neznam kakav je utility za podesavat mis dok je to kod logitecha super sredeno
i ja se nemogu odlucit između ova dva misa..mx518 ima 1800 dpi a abyssus ima 3500 nemogu se odlucit koji :(
EDIT: cuo sam da je odljnja podloga kod razera rađena od prculana i da se cesto kida..jel to istina?
Ja imam Razer Abyssusa i za njega imam same pohvale koristim ga 3 mjeseca i sve 10,imate mehanicki gumb za mjenjanje DPi-a.Mis meni osobno odlicno lezi u ruci i sa njim sam kupio podlogu Razer Goliathus.Zajedno se odlicno slazu mis klizi po njoj savrseno.Moja preporuka je Abyssus.I da daj DRI vam i nije toliko vazan ja sebi namjestim na 1800DPI i sens. na 1.5 ili 2 kako kad tako da.
evo i sad planiram kupit abyssusa nije los a i nije puno para :)
evo i sad planiram kupit abyssusa nije los a i nije puno para :)
Neces se pokajati.Mene sluzi besprijekorno.
Ja imam Razer Abyssusa i za njega imam same pohvale koristim ga 3 mjeseca i sve 10,imate mehanicki gumb za mjenjanje DPi-a.Mis meni osobno odlicno lezi u ruci i sa njim sam kupio podlogu Razer Goliathus.Zajedno se odlicno slazu mis klizi po njoj savrseno.Moja preporuka je Abyssus.I da daj DRI vam i nije toliko vazan ja sebi namjestim na 1800DPI i sens. na 1.5 ili 2 kako kad tako da.
prijatelj mi sve bas isto ima, probao sam kod njega kako radi i mogu reci da je odlicno pogotovo ako ti je sadasnji mis nesto stariji pa osjetis osjetnu razliku
jedina zamjerka abyssusu je ta sto nema dodatne tipke
4 godine imam mx-a. Po meni najbolji miš za igranje. Zapravo je sve stvar navike. Ako imaš veliku šaku, svidjet će ti se.
4 godine imam mx-a. Po meni najbolji miš za igranje. Zapravo je sve stvar navike. Ako imaš veliku šaku, svidjet će ti se.
ovako...1. Razer for gamers by gamers
2. IMA I ABYSSUS TIPKU ZA DPI ISPOD MISA
3.ABYSSUS IMA 3.5 G LASER
4.ABYSSUSOVA JE MANA JEDINO STA IMA 3 TIPKE
RAZLIKA JE 3500 DPIA ILI 2000 :S
MX 518 PUUNO LOSIJI MIS OD ABYSSUSA GOWORIM VAM IZ ISKUSTVA
ili ti ga poboljsana verzija mx518, g500, g500 je definitivno uz g9 najbolji mis koji postoji za gamera, probo sam svakakve razere uzas bar meni
ili ti ga poboljsana verzija mx518, g500, g500 je definitivno uz g9 najbolji mis koji postoji za gamera, probo sam svakakve razere uzas bar meni
NAJBOLJI MIS RAZER MAMBA!!!FOR EVER ISPROBANO!!mx518 nedovoljan mis..i nekvalitetno izradjen
ne lupaj gluposti, ne kvalitetno izraden za tebe znaci sta?
Ja sam probo i mambu ali davnih dana i nije me se dojmio ali nije bio niti los... Svi razeri imaju istu boljku a to je njihov sw, i imaju hebackih problema a x64 bitnim osom, npr lachesis mi se bio konstantno resetiro, mamba mi nije pamtila postavke i tako dalje.
mamba vrijedi pola svoje cijene
ja preporucam g500,g9 ili g9x
Ajde ti meni objasni (vidim da ne znaš) što je dpi i kakve on veze ima s kvalitetom miša?
Ja sam imao nekog trusta sa 3200dpi i 5 tipki za 150kn, zar je i on bolji od mx518?
Ja tebi goworim da nisi baš inteligentan. Ugasi caps lock i govori hrvatski.
Ajde ti meni objasni (vidim da ne znaš) što je dpi i kakve on veze ima s kvalitetom miša?
Ja sam imao nekog trusta sa 3200dpi i 5 tipki za 150kn, zar je i on bolji od mx518?
Ja tebi goworim da nisi baš inteligentan. Ugasi caps lock i govori hrvatski.
mx518 NIKAD KAO NIJEDAN RAZEROV MIS!NIKAD
Prvo nemoj vikati a drugo lupardas. Nemas pojma. MX518 je star koliko godina? A jos uvijek ponajbolji mis za igre. Pa ti vidi.
Prvo nemoj vikati a drugo lupardas. Nemas pojma. MX518 je star koliko godina? A jos uvijek ponajbolji mis za igre. Pa ti vidi.
Ima ga za kupiti svuda, sigurno postoje neki egzoticniji modeli koji su bolji...
Oooo...
MX518 je odlican mis imam ga vec duze vrijeme i sluzi me odlicno, ^^
MX518 nije razerov mis.
p.s Turn off Caps Lock, velika slova se smatraju vikom, i zabranjeno je pisati sve velikim !!
Oooo...
MX518 nije razerov mis.
p.s Turn off Caps Lock, velika slova se smatraju vikom, i zabranjeno je pisati sve velikim !!
pa tko je rekao da je mx razerov?pa i cs je star i jednako se igra..isti primjer..ali nemozete protiv razera nitko..BY GAMERS FOR GAMERS.
ma daj ne lupaj pa oduvijek se zna da je logitech kvalitetniji.
Oooo...
MX518 nije razerov mis.
pa tko je rekao da je mx razerov?pa i cs je star i jednako se igra..isti primjer..ali nemozete protiv razera nitko..BY GAMERS FOR GAMERS.
Ma da. Koliko miseva si u zivotu promienio? Imas 15 godina, vjerovatno su ti miseve do sada kuovali mama i tata i sad si ti najpametniji. Cccccccc
Ajd razmjenjuj slicice sa drugovima i sanjaj da vidis s..e od neke drugarice umjesto da ovdje vices i lupardas.
ja sam imao mx518 i mis mi je bio super samo sto bas ne pase ruci i nakon god dana je lijeva tipka malo cvikati pocela...na mx-u je jedino bilo bolje stu su tipke bile tvrde i kraceg hoda....
od ovih gore bih uzeo razera mada je mx518 isto odlican al je mis stariji vec jako :(
ti tamo gore bebo..ae suti....mjenjam miseve svakih 2-3 mjeseca..bavim se gamingom..a mx518 za to bas i nije stvoren..razer oduvijek zauvijek..najjaci su razer i steelseries..logitech ima 1 mis dobar g9x--jedino on..nema slicnosti sa mx518
STa znaci bavis se gamingom? Pravis igre? Zaradjujes igrajuci? Ili jednostavno krades bogu dane umjesto da ucis?
Ja imam mx518 mis je dobar nemam neko pretjerno misljenej o ova 2 misa ali preporucujem ti abyssus ako si gamer,valjda jesi ako pitas za ta 2 misa) , ja sam iamo istu dvojbu ali nisu imali abyssus pa sam uzeo mx518 kasnije sam probao abyssus po meni bolji mis
ti tamo gore bebo..ae suti....mjenjam miseve svakih 2-3 mjeseca..bavim se gamingom..a mx518 za to bas i nije stvoren..razer oduvijek zauvijek..najjaci su razer i steelseries..logitech ima 1 mis dobar g9x--jedino on..nema slicnosti sa mx518
decko, gubis se i to jako ...
Zašto mijenjaš miševe svaka 2-3 mjeseca? Zar nije Razer Mamba najbolji miš? Ti si ga testirao, on je najbolji. Zašto onda i dalje mijenjaš miševe?
Kladim se da nisi probao niti g9x, niti razer mambu.
I molim te piši hrvatskim standardnim jezikom, da te ljudi razumiju.
Srami se, dijete.
I daj samo jedan argument (ups, pa ti ne znaš što ta riječ znači) da je razer generalno gledano bolji od logitecha i ja ti priznajem da je. Samo 1 argument.