Računalo mi ne "vidi" printer

poruka: 7
|
čitano: 1.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav! Dobio sam nedavno ovaj printer. Tu piše da su podržani OS-ovi Windows XP, 2000... Ja imam Windows 7, ali bez obzira na to, našao sam drivere za ovaj printer. No, međutim, ja ga priključim u računalo, onaj zvuk za spajanje odzvoni, ali kao da ga nisam ni priključio (printer). Što da radim? Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Računalo mi ne "vidi" printer
kamerman kaže...

Pozdrav! Dobio sam nedavno ovaj printer. Tu piše da su podržani OS-ovi Windows XP, 2000... Ja imam Windows 7, ali bez obzira na to, našao sam drivere za ovaj printer. No, međutim, ja ga priključim u računalo, onaj zvuk za spajanje odzvoni, ali kao da ga nisam ni priključio (printer). Što da radim? Hvala unaprijed!

Jel ga imaš pod devices and printers?

Probaj ti svejedno instalirat drivere te printat neš...

Ako ne radi,onda pogledaj u device manageru...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 20:48 (zerocool12).
17 godina
neaktivan
kamerman kaže...

to kaj se čuo zvuk još ne znači da je printer instaliran, samo da su ga Windowsi prepoznali, ako pogledaš ikonice dole desno kraj sata vidjet ćeš da ga instalira i to obično traži driver na Windows Updateu pa treba pričekati da to izvergla.

13 godina
neaktivan

al on uopce ne pokrece instaliranje drivera niti ih trazi

13 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
kamerman kaže...

to kaj se čuo zvuk još ne znači da je printer instaliran, samo da su ga Windowsi prepoznali, ako pogledaš ikonice dole desno kraj sata vidjet ćeš da ga instalira i to obično traži driver na Windows Updateu pa treba pričekati da to izvergla.

ali on uopce ne pokrece potragu za driverima

17 godina
neaktivan

onda skini drivere sa linka koji si postavio u prvom postu, instaliraj ih i tek onda priključi printer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kamerman kaže...

Skini ovo i instaliraj.

Ako želiš vidjeti sve što se nudi od softvera pogledaj ovdje. Klikni na software, zatim odaberi željeni OS, jezik postavi na engleski i peri.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice