Problem sa zvučnicima

poruka: 25
|
čitano: 6.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Problem sa zvučnicima - MOLIM POMOĆ!!!!!!!!
pitanje

ovak, danas sam instaliro nove windowse xp, i sve normalno radi, osim zvučnika. instaliro sam drivere za njih, ali opet ne rade (npr., kada hoću gledati videe na youtubeu, video se normalno pokrene i traje, samo bez zvuka).

p.s. kada startam komp, normalno se čuje onaj start-up zvuk (valjda znate na koji mislim)

pls pomozite!

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar

dajte pomozite!

0 0 hvala 0
17 godina

Koji zvučnici stereo,2.1,5.1,7.1....

Mom frendu je nest slicno bilo samo neznam kak je to rijesio.

E pomogla bi i slika spoja zvucnika i comp-a

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalmn NBF47 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 18:03 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar

5.1 su zvučnici, a spojeni su sa sivim kablom

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 18:09 (I like chineese).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

pogledaj u control panel da ti nije nešto mutirano ili ti je možda zvuk na youtubeu stišan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem sa zvučnicima
autorov komentar
StormZg kaže...

pogledaj u control panel da ti nije nešto mutirano ili ti je možda zvuk na youtubeu stišan.

možeš to sa mutiranjem objasnit i ovo sa youtubeom???
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

pokraj prozora gdje se vrte slike na youtubeu imaš mogućnost stišat ili pojačat zvuk...možda ti je skroz stišano...ako je pojačano onda odi u control panel,tamo u sounds and audio devices,i možda ti je negdje stavljena kvačica na mute ili je skroz stišano...onda samo makneš kvačicu ako je kod glasnoće ili pojačaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa zvučnicima

Jesi sve kablove spojio?

Jesi namjestio u control panelu ili panelu od zvuka(realtek kod mene) na 5.1?

kablovi kablovi
CP&mute CP&mute
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalmn NBF47 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Meni je isto bio slican problem nisu mi radili zvucnici dok nisam instalirao sp2 pa probaj s time....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvučnicima - MOLIM POMOĆ!!!!!!!!

Bok

javio si npr. za Youtube.

Probaj Winamp, neki film i neku bolju igru pa javi rezultat.

Mozes i otici na start - run pa upises  mmsys.cpl

Kad se otvori prozor odes na Voice pa ispod Voice Recording, izaberes Test Hardware. Pa javi sto kaze

Pozdrav
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 20:43 (zmikic).
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Probaj skinuti nove drivere za zvuk.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 20:45 (disco brew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam imao slican problem...sve mi radi i onda nis.

probaj prvo iscupat kabel iz kompa pa ga vrati.takodjer probaj dal ti nije nes na mute,mozda radi samo nis ne cujes.

i probaj onda sa driverima.

17 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

da i ovaj beep kaj cujes pri dizanju kompa nema veze sa tim tvojim problemom

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem sa zvučnicima
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

riješio sam problem, ali nije bilo ništa od ovog šta ste vi predlagali. bio je problem u tome, što su bili instalirani driveri za zvučnu. kada sam ih unistalo, sve (mislim na zvučnike) je proradilo. hvala u svakom slučaju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

riješio sam problem, ali nije bilo ništa od ovog šta ste vi predlagali. bio je problem u tome, što su bili instalirani driveri za zvučnu. kada sam ih unistalo, sve (mislim na zvučnike) je proradilo. hvala u svakom slučaju

Ovo baš nisam skužio...al ok glavno da si riješio problem
17 godina
neaktivan
StormZg kaže...
I like chineese kaže...

Ovo baš nisam skužio...al ok glavno da si riješio problem
 nisam ni ja skuzio al dobro...bitno da je problem rjesen.
jednom prilikom to malo drugacije probaj objasnit
17 godina
protjeran
Problem sa zvučnicima
autorov komentar

a kaj ne kužite? pa driveri za zvučnu su na neki način štopali zvučnike da rade, i onda kad sam ih uninstalo (drivere), zvučnici su proradili. ako hoćete usporedbu; neki komp ima viruse. iskoristiš AVG i očistiš ga. nakon toga komp normalno radi.

sad ako ne shvaćate, onda stvarno.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 19:14 (I like chineese).

0 0 hvala 0
17 godina
I like chineese kaže...

a kaj ne kužite? pa driveri za zvučnu su na neki način štopali zvučnike da rade, i onda kad sam ih uninstalo (drivere), zvučnici su proradili. ako hoćete usporedbu; neki komp ima viruse. iskoristiš AVG i očistiš ga. nakon toga komp normalno radi.

sad ako ne shvaćate, onda stvarno.....

WTF? pobriso si drivere i nisi ih ponovo instalirao? Kak ti uopce onda rade zvucnici??????????????????????Iznenađen
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
17 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

da stvarno kak to onda radi...jesu to mozda oni usb zvucnici...mislim da za njih ne trebaju nikakvi driveri

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja kad odem na taj djavo.....prozor mi je zaledjen....i pishe no Audio device.....a inst mi je media player....=)

16 godina
protjeran

A da ti nisi instalirao pogresne drivere za zvucnu?Koliko ja znam, a eto vise puta sam obarao sistem, vecinu zvucnih kartica, i njenih drivera imas na OS-u.Za Realltek neznam, ali za starije tipove zvucnih znam da ima na OS-u.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
16 godina
protjeran
Idacha kaže...

ja kad odem na taj djavo.....prozor mi je zaledjen....i pishe no Audio device.....a inst mi je media player....=)

:) A ti moras da instaliras Drivere za zvucnu :), to sa ledzenjem..neznam zasto ti se ledi, a to sto pise No Audio device...instaliraj drivere. Medija player i Driveri za zvucnu, nemaju bas veze :D mozes imat instaliran bilo koji audio player, a da nemas zvuka ako nemas drivera za zvucnu.Drivere za zvucnu mozes pronaci na setu CD koje si dobila uz racunar kad si kupila, ili skines preko neta stim da u Google uneses naziv zvucne kartice :D

OT: Popravi nam ovu temu tom slikom :D

http://www.balkanonline.eu/chat.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 15:33 (311008).
17 godina
neaktivan

Mozda je to zvucna ;)

Kad vec komp mutav ova cura onda pjeva ;)

14 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

problem sa logitech x530.

uštekao sam slušalice prek zvučnika i nakon ištekavanja na zvučnicima nema zvuka.

slušalice uštekane na zvučnu imaju zvuk, a kad ponovo uštekam prek zvučnika ništa..

ne čuje se ništa ni na zvučnicima ni na slušalicama osim ak nisu uštekane direkt na zvučnu.

reinstaliral drivere i opet ništa, a u control panelu piše da uređaj radi ispravno..

ideje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

bump

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice