Evo kupio sam novi mis: LINK
I sve radi, i onda prestane radit scroll i ostale tipke. Rade samo osnovne 2 tipke. Instalirao sam najnoviju verziju drivera, i opet ista stvar.
U cemu je problem??? :S
Isto se dogadja i na WIN XP i na WIN 7
Evo kupio sam novi mis: LINK
I sve radi, i onda prestane radit scroll i ostale tipke. Rade samo osnovne 2 tipke. Instalirao sam najnoviju verziju drivera, i opet ista stvar.
U cemu je problem??? :S
Isto se dogadja i na WIN XP i na WIN 7
nakon kojeg vremena prestanu raditi te tipke?
nakon kojeg vremena prestanu raditi te tipke?
Ovisno, nekad nakon 10 min, nekad uopce ne rade, a nekad nakon 1-2 min... 
Bit ce da je neispravan mis.. 
jesi pokusao na drugom pc-u?
Bit ce da je neispravan mis.. 
jesi pokusao na drugom pc-u?
Nisam probao na drugom PC-u. Jel moguce da ga ometa drugi mis koji je takodjer spojen na USB?
vise manje, doslovno nemoguce... osim ako nemas nekih problema sa samim sustavom.. probaj ga reklamirat, to ce ti bit najbolje
Heh da imam jos racun koji sam izgubio reklamirao bi 
Nisam probao na drugom PC-u. Jel moguce da ga ometa drugi mis koji je takodjer spojen na USB?
Zelis reci da imas dva misa u isto vrijeme? Jesi li pokusao promjeniti USB port?
Zelis reci da imas dva misa u isto vrijeme? Jesi li pokusao promjeniti USB port?
Da, dva misa u isto vrijeme.
Genius (stari) i Trust (novi)
NIsam probao,al budem pa javim.
EDIT: Promjenio USB port i trenutno radi.
Nemam pojma zasto zelis da imas dva misa u isto vrijeme ali ja mislim da je to problem (sto u stvari jest) zbog drivera koje instaliras.
Nemam pojma zasto zelis da imas dva misa u isto vrijeme ali ja mislim da je to problem (sto u stvari jest) zbog drivera koje instaliras.
A jer nisam jedini koji koristi ovo racunalo, nekima pase stari mis, pa im ispunjavam zelju...
Sto se tvoje pomoci tice, hvala ti, ali vec sam rijesio problem promjenom USB porta sa vec instaliranim Trustovim driverima, zasad mis radi bez problema.
A jer nisam jedini koji koristi ovo racunalo, nekima pase stari mis, pa im ispunjavam zelju...
Sto se tvoje pomoci tice, hvala ti, ali vec sam rijesio problem promjenom USB porta sa vec instaliranim Trustovim driverima, zasad mis radi bez problema.
Evo u trenutku pisanja prethodnog posta, zaintigrirala me tipka "DPI" na misu, stisnuo sam je, i istog trena je prestao funkcionirati, scroll i ostale tipke, rade samo standardne...
Okay, razumijem tvoju zelju da udovoljis drugima ali za pocetak objasni ukucanima da imas problema i da trebas locirati konflikt sto se tice miseva. Ako nakon iskopcavanja drugog problem nestane onda to je prblem (al sam bistar, ha?
)
Okay, razumijem tvoju zelju da udovoljis drugima ali za pocetak objasni ukucanima da imas problema i da trebas locirati konflikt sto se tice miseva. Ako nakon iskopcavanja drugog problem nestane onda to je prblem (al sam bistar, ha?
)
heh budem