Problem sa tipkovnicom

poruka: 5
|
čitano: 1.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problem sa tipkovnicom

Pozdrav, imam nekakav problem sa tipkovnicom Logitech G110, sve normalno radi i onda odjednjom zašteka i počne pisat slovo koje sam u tom trenutko stisnuo, i piše koda ga ja držim, a ništa ne držim, i ne reagira na ništa ,a sve tipke svjetle, jer kad mi se iskopča iz usba ne svjetle. Jedina pomoć je izvadit iz usba porta i vratit nazad, a to mi je malo zamorno i taj problem se jako često događa recimo svakih 10 minuta, inače mi se to nije događalo, danas je tek počelo. Tipkovnica je stara nekih godinu dana.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem sa tipkovnicom

šta niko nezna????!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa tipkovnicom
Ako je stara godinu dana vjerovatno imas garanciju jos uvijek, zato i volimo Logitech :D

Odnesi nek' ti daju novu, ali prije toga isprobaj je li tako na svim racunarima ili samo kod tebe, reinstaliraj software, ili instaliraj stariju verziju mozda je ova nova ubagovana pa ti pravi probleme...

"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
14 godina
protjeran
Re: Problem sa tipkovnicom
NexT_T1 kaže...
Ako je stara godinu dana vjerovatno imas garanciju jos uvijek, zato i volimo Logitech :D

Odnesi nek' ti daju novu, ali prije toga isprobaj je li tako na svim racunarima ili samo kod tebe, reinstaliraj software, ili instaliraj stariju verziju mozda je ova nova ubagovana pa ti pravi probleme...

Evo sa antivitirusoms sam cjelo računalo skeniro, našo neka 2 virusa , obriso sam ih, sa glary utilities sve sta se moglo optimiziro, restarto comp i za sad je dobra, nadam se da će nastavit:)

16 godina
Problem sa tipkovnicom

Ako ti se ponovo pojave problemi uzmi garanciju i nek ti provjere odnosno zamjene.

Mislim da ti je garancija 2 godine, pošto je mojoj G510 isto 2 godine.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice