Pozdrav, imam nekakav problem sa tipkovnicom Logitech G110, sve normalno radi i onda odjednjom zašteka i počne pisat slovo koje sam u tom trenutko stisnuo, i piše koda ga ja držim, a ništa ne držim, i ne reagira na ništa ,a sve tipke svjetle, jer kad mi se iskopča iz usba ne svjetle. Jedina pomoć je izvadit iz usba porta i vratit nazad, a to mi je malo zamorno i taj problem se jako često događa recimo svakih 10 minuta, inače mi se to nije događalo, danas je tek počelo. Tipkovnica je stara nekih godinu dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta niko nezna????!!!
Odnesi nek' ti daju novu, ali prije toga isprobaj je li tako na svim racunarima ili samo kod tebe, reinstaliraj software, ili instaliraj stariju verziju mozda je ova nova ubagovana pa ti pravi probleme...
Odnesi nek' ti daju novu, ali prije toga isprobaj je li tako na svim racunarima ili samo kod tebe, reinstaliraj software, ili instaliraj stariju verziju mozda je ova nova ubagovana pa ti pravi probleme...
Evo sa antivitirusoms sam cjelo računalo skeniro, našo neka 2 virusa , obriso sam ih, sa glary utilities sve sta se moglo optimiziro, restarto comp i za sad je dobra, nadam se da će nastavit:)
Ako ti se ponovo pojave problemi uzmi garanciju i nek ti provjere odnosno zamjene.
Mislim da ti je garancija 2 godine, pošto je mojoj G510 isto 2 godine.