kad utakan slusalice u komp on ih prepoznaje ali nema zvuka
do cega je to i moze li se popraviti ili slusalice idu u prvi kos
2 | moguc popravak |
---|---|
4 | prvi kos |
2 | moguc popravak |
---|---|
4 | prvi kos |
Jesi 100% siguran da si slusalice prikljucio u pravi konektor?
Probaj te slusalice utaknuti i jos negdje (recimo u muzicku liniju, mobitel) i/ili probaj druge slusalice utaknuti u racunalo pa javi rezultate.
spoio ih u mob i rade i takoder spojio zvucnike koji rade na obu ali ne na pc
Koju zvucnu imas?Pogledaj u kontrol panelu.Slican sam problem imao sa jednom Realtekovom.Najvjerojatnije se moze rjesiti u postavkama panela zvucne
realtekova aj reci tocno di ic za pogledat
Predpostavicu da koristis XP Win.
U donjem desnom cosku monitora imas ikonu zvucnika,(smeđkaste boje,znaci nije win default ikona).Dvoklik na tu ikonu>Otvorice se panel tvoje zvucne>Tab "Audio I/O">klik na malu ikonu kljuca desno od "Analog">stavi kvacicu u kucicu pored koje piše "Disable front panel jack detection">ostale dvije stavke trebaju biti bez kvačice.
Nadam se da ce pomoci
U donjem desnom cosku monitora imas ikonu zvucnika,(smeđkaste boje,znaci nije win default ikona).Dvoklik na tu ikonu>Otvorice se panel tvoje zvucne>Tab "Audio I/O">klik na malu ikonu kljuca desno od "Analog">stavi kvacicu u kucicu pored koje piše "Disable front panel jack detection">ostale dvije stavke trebaju biti bez kvačice.
Nadam se da ce pomoci
7 je
Nadam se da ce pomoci
7 je
Svodi se na isto
evo ako pomaze to se desilo nakon sto sam instalirao kaspersky malwarebytes i avast
evo ako pomaze to se desilo nakon sto sam instalirao kaspersky malwarebytes i avast
Uh,NIKADA nemoj imati 2 antivirusna alata na OS-u,dolazi do vrlo gadnih nezeljenih posljedica,(moguce je da je i taj problem uzrokovan time,premda sumnjam).
Što se tiče zvuka sluške su ti dobre koliko sam mogao shvatiti,probao si ih na drugim kompovima,etc.
Pokušaj napraviti u 7-ici postupak koji sam napisao za XP,trebalo bi biti slično,a što se tiče AV softvera,jedan OBAVEZNO deinstaliraj i to ako mozes sa revo uninstaller,isti će počistiti ostatke AV-a koji deinstaliraš.jer ponekad i nakon deinstalacije se događaju problemi.
e a peoblem je to sto mi nevalja ni windows installer pa nista nemogu deinstalirati
e a peoblem je to sto mi nevalja ni windows installer pa nista nemogu deinstalirati
Skini revo uninstaller portable,raspakiraj i deinstaliraj.
Naravno moras ga pokrenuti kao Administrator
evo uspio sam a jel mos rec kako popravit windows installer
p.s jos nema zvuka
evo uspio sam a jel mos rec kako popravit windows installer
p.s jos nema zvuka
Na ovom linku ces naci fix za msi instaler win 7,zatim reinstaliraj drivere zvucne
meni je neki problem da windows installer cannot be accesed