Problem s mišem ?

poruka: 8
|
čitano: 1.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s mišem ??

Imam jedan problem s mišem, ali nisam siguran je li to baš do njega ili je neka druga stvar u pitanju. Naime, nedavno sam kupio novi komp na kojeg sam prištekao miš koji sam već imao (ovaj Trust). Na kompu imam instaliran original Windowse 7, a na Trustovim stranicama stoji da je miš kompatibilan sa sedmicom i da mu ne trebaju nikakvi driveri. Uglavnom, ne znam kako bih to točno objasnio, ali s vremena na vrijeme (2-3 puta dnevno) pokazivač miša promijeni rezoluciju iz neobjašnjivih razloga. Dakle, rezolucija monitora ostane ista, a rezolucija pokazivača se smanji na 800x600 ili tu negdje (odokativnom metodom). Jedini način rješenja problema je restartanje kompa, nakon čega je sve ok (dok opet to ne napravi).

Ima li tko kakvu ideju u čemu je problem i kako bih ga mogao riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s mišem ??

Imaju li ikakvi driveri za taj mis na trustovim stranicama?

17 godina
neaktivan
Problem s mišem ??

Nemaju, tražio sam i ima link ''Download drivers'', ali kad na to kliknem izbaci mi da su oni prepoznali da mi je sustav Windows 7 i da mi driveri ne trebaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chosma kaže...

Ima li tko kakvu ideju u čemu je problem i kako bih ga mogao riješiti?

Mislim da to nije do miša. Neki korisnici ATI-jevih grafulja su imali taj problem kad se kursor naglo povećao.

Na službenim ATI forumu je netko prijavio taj problem. Ovdje ga isto spominju pa pogledaj.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
neaktivan

Glupo pitanje al kakve veze imaju graficka i mis? Mada kad bolje procitam ne kontam kako se manifestuje problem? Koja rezolucija se smanji?

17 godina
neaktivan
Problem s mišem ?

Na to sam naletio na ATI-jevom forumu da se nekima znak kursor naglo uvećat i da je to problem do drivera. Nemam pojma kako zašo al eto piše:) (da nebi netko pomislio da sam poludioCool)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 10:57 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s mišem ?

Hehehehhe

trust mis ;)

17 godina
neaktivan
Problem s mišem ?

Miš ko miš. Radi bez problema već 3 godine. I izgleda stvarno da je problem bio u driverima od grafičke kartice, a ne u mišu. Instalirao sam hotfix i sad je sve u redu.

Hvala na brzim odgovorima i savjetima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 11:28 (chosma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice