Problem sa Logitech bezicnim misevima

poruka: 2
|
čitano: 2.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi sa Logitech bezicnim misevima

Imam logitech m310 bezicni mis, gubi mi kontakt sa prijamnikom non stop, svakih 45sec moram vadit pa vracat prijamnik da bi radilo jos 45sec..

Problem je poceo samo odjednom bez ikakvog ocitog razloga, prijamnik se nalazi 30ak cm od misa i nema nista izmedu njih, nemoguce ga je koristit

Drugi mis kupljen u kompletu sa mk320 tipkovnicom ima za razliku od gornjek vidljiv crveni laser, i desava se da se "smrzne" pa ga moram malo zesce prodrmat po podlozi da bi proradio, i tako svako malo, kao da se gasi..

Koristim kvalitetnu MSI big beng podlogu, nije do gubitka signala jer tipkovnica sa istim prijamnikom radi savrseno, baterije su nove..

I tako logitech kvaliteta, imam 2 neupotrebljiva misa..

jel netko imao slicne probleme? jel ih uspijo rijesiti?

TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problemi sa Logitech bezicnim misevima
Laxarus kaže...

Imam logitech m310 bezicni mis, gubi mi kontakt sa prijamnikom non stop, svakih 45sec moram vadit pa vracat prijamnik da bi radilo jos 45sec..

Problem je poceo samo odjednom bez ikakvog ocitog razloga, prijamnik se nalazi 30ak cm od misa i nema nista izmedu njih, nemoguce ga je koristit

Drugi mis kupljen u kompletu sa mk320 tipkovnicom ima za razliku od gornjek vidljiv crveni laser, i desava se da se "smrzne" pa ga moram malo zesce prodrmat po podlozi da bi proradio, i tako svako malo, kao da se gasi..

Koristim kvalitetnu MSI big beng podlogu, nije do gubitka signala jer tipkovnica sa istim prijamnikom radi savrseno, baterije su nove..

I tako logitech kvaliteta, imam 2 neupotrebljiva misa..

jel netko imao slicne probleme? jel ih uspijo rijesiti?

Prije bih reko da nije problem u miševime,već u USB portu na matićnoj,odnosno u winfows postavkama za HID komponente...preporuka: uninstal HID i sav USB arsenal iz Djevice managera i nakon restarta,driveri od ploče u DVD pa nek "povuće" ponovo i "presloži" {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice