Naime, kabel od miša mi se pokvario nedugo nakon isteka garancije te sam razmišljao da ga pošaljem na servis. Pošto sam ga kupio u KVARK-u odlučio sam ga tamo poslati, no odgovorili su mi da ne popravljaju kompjutorske miševe. Da li je ovaj kvar uopće popravljiv i da li mi se isplati (miš je koštao 200kn). I još ako može preporuka nekog servisa u Rijeci za ovakve stvari.
Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ako je samo kabel skini s nekog drugog miša i spoji u svojeg...
ako neznaš zamoli nekog frenda...
Što je najbolje, frend mi ima isto takvog miša i isto mu je pokvaren pa sam ga pitao da li mogu to napraviti, ali mu stari nešto neda. Svejedno, ne možeš spojiti svaki kabel tako, mora biti isti, a i sam proces spajanja je zeznut jer su žice zalemljene nekako čudno...
svaki kabel za miš ima isti broj žica, a nema tog što se nemože zalemit...
da si bliže sredio bi ti ja to...
Bio je kod mene doma jedan prijatelj od staroga što se kuži u to i pregledao mi je miša (kompjuterskog XD) i rekao je da ne može baš svaki kabel, jer recimo moj miš ima više tipaka i funkcija pa time i automatski više tih žičica unutra. Rekao je da mi on to može zalemiti, ali da bi trebao biti isti kabel.
Ugl. samo me zanima ako mi netko može preporučiti servis i otp. reći koliko bi to koštalo.
Bio je kod mene doma jedan prijatelj od staroga što se kuži u to i pregledao mi je miša (kompjuterskog XD) i rekao je da ne može baš svaki kabel, jer recimo moj miš ima više tipaka i funkcija pa time i automatski više tih žičica unutra. Rekao je da mi on to može zalemiti, ali da bi trebao biti isti kabel.
Ugl. samo me zanima ako mi netko može preporučiti servis i otp. reći koliko bi to koštalo.
taj pojma nema što govori...konektor koji se uštekava u računalo ima uvijek isti broj žica na svakom mišu, dakle na drugom kraju također mora bit isti broj...
njemu il se nije dalo petljat s tim, il pojma nema!
ti napravi kako hoćeš, samo nemoj da te netko odere za previše love jer je to max 2 min posla...
Hvala ti puno na savjetu, još ću malo pronjuškati pa vidjeti. Jer ako je popravak jeftin onda nema problema.
Hvala ti puno na savjetu, još ću malo pronjuškati pa vidjeti. Jer ako je popravak jeftin onda nema problema.
ma kažem ti 2 min posla i jedan kabel od max 10kn...
mjenjao sam već takve stvari za kavu...