Printer krivo printa

poruka: 5
|
čitano: 10.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Printer krivo printa

printer mi printa krive boje, printam sliku koja gore ima crveno i prema dnu slike ide crna ali umjesto toga on mi printa neku žutu prema crnoj. kako riješiti, molim vas hitno mi treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Printer krivo printa

Da nije suha/istrošena tinta?

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer krivo printa

Da li je originalni cartrige (kazeta s bojom ili toner) ili je punjen naknadno? Koji printer imaš?

Ispiši nekoliko stranica i ako i dalje postoji isti problem problem je ili u elektroničkom sklopu  printera ili glavi cartrigea koja izbacuje boju na papir.

Ako je originalni izvadi color cartrige i probaj mekom krpom obrisati elektronski sklop i na cartrigeu i na printeru. Provjeri u printeru da nemaš razlivene boje oko ležišta cartrigea. U programu koji je od printera sigurno imaš opciju "Clean the print cartriges" koja čisti glavu cartrigea. Probaj tako ispisati nekoliko stranica.

Ako je cartrige punjen naknadno sigurno je boja ubačena u krivi dio ili je cartrige prepunjen pa se boja prelijala u drugi odjeljak.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Printer krivo printa
dogodio mi se novi problem, neš sam prčko i sad kada želim printati piše mi the catridge is stalled. štaj e pak to???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer krivo printa

Cartrige (toner s bojom) je u zastoju (prevedeno). Probaj nešto od ovoga:

Izvadi i ponovno stavi cartrige u printer- možda nije dobro sjeo u ležište (treba škljocnuti).

Očisti elektronski sklop cartrigea i printera na mjestu gdje se cartrige i printer spajaju. Očisti lagano papirnatom maramicom a da ti ne ostanu komadići papira slijepljeni.

Ištekaj i uštekaj printer iz/u struju i u međuvremenu restartaj windowse kad je printer ištekan.

Provjeri da ti printer nije uvukao komadić otkinutog papira pa je to napravilo zastoj.

Ne znam što bi drugo moglo pomoći.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice