Prijedlog oko podloge za miš

poruka: 44
|
čitano: 7.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dvoumim se između ove dvije gamerske podloge pa ako bi ste mi mogli reći svoja iskustva,viđenja od prijatelja ili ako netko možda i ima neku od ove dvije podloge:

1)SteelSeries QcK(ako zna ima li za kupiti ove podloge u nekoj trgovini osim u GMC-u neka kaže)

2)Sharkoon 1337 gaming

Ovako da vam olakšam preporuku i zašto sam uopće se odlučio u kupovinu podloge:igram Dotu(warcraft 3 mapu) i trebao bih podlogu koja bi omogućila što manje misclikova to jest pogrešaka s mišem,ali nije i samo to problem nego i moj stol čiji me rub jako iritira i stvara bol u ruci tijekom igre pa možda ako bih prekrio rub podlogom ne bi bilo više iritacije(rub je podosta izoštren)?

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prijedlog oko podloge za miš

Preporučio bih ti ovu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7748. Dosta je velika (najveca od tog modela) i govore da je jedna od najboljih platnenih podloga na svijetu. Ako zelis tvrdu onda ozmi ovu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7733. Ova je nesto skuplja, ali ima odmoriste za ruku, pa vise neces imati bolova u ruci.

16 godina
neaktivan
Stari moj hvala ti ali meni je ovo preskupo
Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB
16 godina
neaktivan

Evo i treće podloge u vidu : Razer Goliathus ali control edition koji je jeftiniji od speed editiona za 50 kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 13:47 (anX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ZApravo, steelseries qck se smatra najboljom podlogom na svijetu, za bilo koji mis, zbog svoje funkcionalnosti i male cijene. Ove ostale joj nisu ni do koljena. Znam jer mi prijatelji imaju razne podloge (razer, sharkoon, i ovu qck) i qck je uvjerljivo najbolja. Znaci govorim iz iskustva.

BTW ja imam neko malo govno od podloge ali prati mis po njoj skoro kao i po qck Cool

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da cuo sam da je qck vrlo dobra ja nikada nisam koristio podlogu a stol imam jedno 19 mjeseci stol i sav je oguljen :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 15:30 (anX).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E gledam QcK Steelseries na nabava.net i nema ništa?Može netko nać gdje ima tj. je li ima dućan od steelserisa možda u Zagrebu?
16 godina
neaktivan

Gledam po netu i vidim da ima u avenue mall-u ako mi netko moze reć točnu adresu u zgu osim one iza črnomerca jer mi je to predaleko trebalo bi mi 3 h do tamo tramvajem i busom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 18:37 (anX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anX kaže...

Evo i treće podloge u vidu : Razer Goliathus ali control edition koji je jeftiniji od speed editiona za 50 kn

nema razlike u cijeni razlike su u veličini

alpha je najveća, standard je srednja a omega je najmanja.

16 godina
neaktivan

Nefantazirajte,uzmi sharkoon 1337 i nemaš brige,imam ju i podloga je velika,savitljiva i preodlicna je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da nepravim novu temu za ćega služe te podloge nerazumijem što ona ima a nema ona po 5kn

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

Da nepravim novu temu za ćega služe te podloge nerazumijem što ona ima a nema ona po 5kn

Ima kvalitetu: debljinu, ne mice se sa stola, velicinu, velicinu, a poneke design.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

opipaj i probaj pa će ti sve biti jasno :)

16 godina
neaktivan

Uzet ću goliathus ali me zanima da li da uzmem speed edition ili control edition imam LOGITECH RX1000 i ima 1000DPI koliko vidim na netu

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 13:11 (anX).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Daniman123 kaže...

Ogromna je razlika između one noname i one Razer. Zaista ogromna. Probaj na nekom boljem mišu (G9, Razer Lachesis/Mamba) onu od 5kn i onu od 150kn pa reci razliku. Meni je razlika kao da sam prešao sa Canyona No name modela i Logitech G9X.

16 godina
neaktivan
daj držite se teme... imam malo vremena a i nije danas sto i nešto kuna malo i onako nemam novaca...i ne želim pogriješiti pri izboru
15 godina

imam goliathus speed je ok, ali bi pitao ako ima tko se razumije PLUS i MINUS za qck i goliathus.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma n'es pogrijesiti niti s jednom. Cak i da stavis obican karton...

Frljao sam i igrao s mx510 na obicnoj podlozi za 10 kuna i nisam primjetio da mi je nesto puno bolje s ovime sto sada imam (a jos sam bar 15tak skupljih podloga isprobao usput). Nesto sitno je, ali daleko od razlike koliko je ono kostalo, a koliko ovo dodje. Tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako tko misli uzimat razer exact mat savjetujem da ne kupuje jer je jedna  od najgorih podloga! Moja preporuka je goliathus!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebam vaš savijet.Naime ja igram cod2 i trebam mi neka gamerksa podoga za miš,a i miš nije neki gamerski nego genius od 45 kuna.Kako miš nikako nebih uzimao jel mi možete preporuciti neku gamersku podlogu do 80 kuna i dali mi se to isplati uzimati?

15 godina
neaktivan

ako uzimate goliathus ... uzmite control ... nikako speed .... imao sam obadvije i znam sta pricam ;)

ove zeljezne podloge nevaljaju nista jer se samo gule nozice na misu i izulja se ...

xFire: rebelsy

2 0 hvala 0
15 godina

Uzmi ovo podlogu...nema bolje tj. bar ja nisam radio na boljoj:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.091

No samo dobronamjerna preporuka.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Ako se dvoumis izmedu goliathus control i speed,uzmi control jer je bolja i jeftinija....

Ako ti je cijena problem uzmi SteelSeries QcK jer je podloga stvarno odlicna a kosta skoro nista 

EDIT...vidim da ima neke razlicite velicine,ja imam valjda najmanju goliathus jer sam platio 100kn,a svugdje su 150

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 15:13 (luka_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako hoćeš podlogu gamersku za miš onda nabavi si ovak nešta

300*300*3 mm prokrom ploča Cool

Slikano mobitelom Sramim se

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 15:22 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i jos nesto .. niakko nemojte uzimati najmanju velicinu ... jer cete se razocarati .. izdvojite tih par kuna da kupite barem srednju ;)

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

ako uzimate goliathus ... uzmite control ... nikako speed .... imao sam obadvije i znam sta pricam ;)

ove zeljezne podloge nevaljaju nista jer se samo gule nozice na misu i izulja se ...

Ne pricaj gluposti. Isprobao sam obje i meni bolja speed. To sto je tebi bolja control ne znaci da je i drugima. Bilo bi najbolje da isproba.

I sto se tice aluminijskih podloga uvjeren sam da ima i dobrih. Probao sam nazalost samo jednu (exactmat) koja i nije bas dobra.

Autoru preporucujem da uzme goliathus ako moze. Ove navedene nisam probao ali ako ti je vazna cijena i koliko toliko performanse preporucujem sharkoon xurface. Dobijes ih 5 za 55kn u linksu (ne znam je ih jos ima). Dosta dobre podloge jedino se pogidaju nakon nekog vremena (2-3 mjeseca).

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

i jos nesto .. niakko nemojte uzimati najmanju velicinu ... jer cete se razocarati .. izdvojite tih par kuna da kupite barem srednju ;)

Meni je mala bas taman jer imam osjetljivost i brzinu na najvise pa mi treba samo par cm podloge :=)

Model fashion guru.
16 godina
rebelsy kaže...

Imam srednju mada bi mi i najmanja bila dovoljna jer igram na viskom sensitivity.

Uopce ne micem ruku, samo u zglobu. Cak mi je i stari Func 1030 (za one koji se sjecaju te podloge) bio vise nego dovoljan iako je stvarno mala podloga.

15 godina
neaktivan

Naime živim u Novoj Gradišci i u mom gradu nema neka poznata trgovina informatike.Bio je Vemil pa je propo.Jel mogu ja naručiti iz Linksa tu podlogu da mi dostave i kako cu je platiti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice