Preporuka za wireless slim tipkovincu

poruka: 5
|
čitano: 968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel ima netko preporuku za dobru wireless slim tipkovnicu?

Znaci, mora biti slim (scissor swith) obavezno i da nije preglasna.

Po mogucnosti Logitech, jer imam vec mis i Unify reciever na svim kompovima i doma i na poslu, pa da nemoram dodatne reciever kupovat i spajat.

Budzet oko 400kn

Vidio sam dobre recenzije za Logitech Solar K750.

Da se na eBayu nac za 50ak dolara.

Kod nas je malo preskupa, skoro duplo vise.

Ali bilo bi zgodno da ima HR tipke, sto ove s eBaya naravno nemaju.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Preporuka za wireless slim tipkovincu
Ako tinje vazno samo tipkanje i da nije glasna pogledaj si i hp elite v2, mislim da je oko 30 eur ako se ne varam, ja imam k400 (180kn placena) i neka mikrosoftova na kojoj bi rekao da su malo mekse tipke. Imas i logitech k820 ali u hrvatskoj je papreno skupa ( 700kn) i ona ima jako tihe tipke, u njemackoj se da naci na amazonu po 40 eur ali hbg nema hrv layout.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Vidis zaboravio za layout da sam prije kupovao te naljepnice preko neta za par dolara pa ak nadjem link stavim ovdje, po meni se svakako isplati uzeti izvana pa nakeljit naljepnice jer razlika u cijene je prevelika.
16 godina
neaktivan

Pa... samo tipkanje mi je presudno.

Treba mi i za posao i za doma, poprilicno heavy duty.

Znaci mora bit kvalitetna izrada, masiva, da se na savija i skripi kod stiskanja.

Do sada sam imao:

Logitech UltraX Premium Keyboad (meni osobno najbolja tipkovnica ikad)

Cherry MX 

S obje sam dosta zadovoljan, samo si zicane, a i stari Logitech je vec na izdisaju.

Trazim nesto takvog tipa, ali da je bezzicno.

Znaci relativno masivno, kvalitetna izrada, bez skripanja i savijanja, bezzicno.

I obavezno scissor swith, jer nakon prethodne dve, ne mogu vise tipkat na visoke tipke.

Btw. ova ideja s naljepnicama ti nije losa. Stvarno je sve duplo jeftinije vani nego kod nas

0 0 hvala 0
17 godina
Za tipkanje a da je tiha tesko ces naci, jer uglavnom su malo glasnije. Imam tu ultra premium doma, odlicna tipkovnica a dosta jeftina u ono vrijeme, steta sta nema vise takvih proizvoda. Najbolje ti je kombinacija izvana i te naljepnice
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice