Može preporuka slusalica do 350 kn
za multimediju pretezito za muziku,filmove[slusanje] ...da ima neki surround sound.da nisu teske i po mogucnosti preko usba da su,makar svejedno to.
ko ima vremena molim ljepo da neko nesto nadje >:)
Može preporuka slusalica do 350 kn
za multimediju pretezito za muziku,filmove[slusanje] ...da ima neki surround sound.da nisu teske i po mogucnosti preko usba da su,makar svejedno to.
ko ima vremena molim ljepo da neko nesto nadje >:)
http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=437&g=104&st=1
ni ovo nije lose.
http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=437&g=104&st=1
ni ovo nije lose.
koliko sam ja razumia ne treba mu mikrofon
a da ali nece mu skodit ako ga ima.
ovak nisam sve stigo objasnit...nezelim bas da se cuju zvukovi izvana da je bas headset.i imo /nemo mikrofon svejedno je dignem ga kad mi smeta...ma onak da bude za gledanje filmova al ono bass da se kuzi i cuje a i efekti..ovaj sennheiser mi se svida a i ono drugo makar je ono vise za gaming al nea veze..ima jos ko kakav prjedlog?
Za multimediju u toj cijeni preporucujem Denon AH-D301
A surround ti preporucujem da zaboravis u toj cijeni
Covjeku trebaju slusalice za muziku i filmove, a ne za gaming i chat.....
Najbolje slusalice do 350kn su ti Steelseries siberia
zvuk je odlican i nemaju mikrofon
Neznam jesu li pouzdane te Steelseries...ove Denon mi se čine dobre jer su lagane posto imaju onaj k..onu gumu štali več..a Plantronicsove su uviek dobre al su za gaming vise...neznam koje sad >.< :S
Ja se slažem sa Saletom, uvijek bih rađe kupio slušalice od nekog proizvođača koji se time bavi 50 i više godina kao Denon, Sennheiser itd. nego od ovih računalnih firmi.
Steelseries su super slusalice, prevjerene dobro. kupi njih ako mozes, bit ces vise nego zadovoljan.
Steelseries je gaming orjentirana firma, a Denon je ipak nesto sasvim deseto i mislim da je tu svaka usporedba suvisna.
uzet cu ja ove Denon.ove posto vidim da ima ovdje ljudi koji znaju očito šta valja..fala puno...^^
eto tolko za sad..javim se kad sam stignu :)