Preporuka multifunkcionalnog rintera

poruka: 4
|
čitano: 726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Trebam preporuku multifunkcionalnog printera - Printer, skener, kopirka, fax, za kućnu opotrebu.

Novci 500-600 kn

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje ti je gledat neke koji imaju jeftinu zamjensku tintu ili koji se daju punit relativno blizu...(padaju mi na pamet neki cannoni sa 8-cama). Nemoj uzimat canone sa 40 ili 510 tintama jer će ti nakon nekog vremena.

Nemoj HP uzimat jer ćeš se samo živcirat. I ako uzmeš neki sa 8-cama printaj barem jednom mjesečno da ti se glava ne zasuši.

Sa faxom se ne mogu sjetit nijednog,no printer skener i kopirka su Pixma MP610...

Tu pogledaj cjelu listu: http://moj-toner.com/toneri/prodaja/kompatibilna-canon-crna-black-cli8-tinta?gclid=CL6awPz20rwCFSccwwoddV8ACg

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fax mi treba.

Vidjeo sam ovaj epson, ali ako imate što bolje samo recite.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporuka multifunkcionalnog rintera
TheMenstalist kaže...

Fax mi treba.

Vidjeo sam ovaj epson, ali ako imate što bolje samo recite.

Ni taj ti nije loš,zamjenska ti dođe kojih 30-ak kn...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice