Preporuka misa i podloge do 1000kn

poruka: 13
|
čitano: 1.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako za bozic sam trebao dobiti lcd televiziju jer sam mislio da je ps3 bolji od pc ali sam sad na steamu kupio nekoliko igara i vidio da je pc daleko bolji po svemu i sad mi ostade pare nepotrosene pa mislim uzet novu periferiju do 1000kn

trebam

mis i podlogu obavezno a ako ostane para mozda i neku logi madia tipkovnicu(samo jer ima usb a ja sam jos na ps/2)

e sad sam razmisljao o logi g9x i rocat kone plus za misa a podlogu roccat taito steelseries qck ili razer goliathus fragged standard control

ima li netko bolje pijedloge(sao molim da ne davate komentare za miseve od 500 zato jer puno daju za svoju cjenu(posto mi cijena prakticki i nije problem)

i ako moze netko rec sto je ovo fragged u goliathusu

hvala!

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Podlgou preporucujem QCK+ jer je slicna ko goliathus (gotovo ista a jeftinija) jedino je duplo tanja, qck je 2mm a goliathus 4mm meni je draze da je tanje jer je tvrde a opet ne pretvrdo.

Metalne podloge ne preporucujem a za plasticne ne znam kakve su.

Mis preporucuje G700, G9x ili R.A.T 7 ako nades, prvi je bezican, malo veci i tezi, drugi je laksi i zican (toga imam) a treci se moze prilagodavat ruci, sad ovisi, uzmes koji ti najbolje lezi u ruci, meni najbolje lezi g9 jer imam kratke prste i velik dlan a on je sirok i kratak.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a najbolje je da ods u ducan pogledati kako ti mis odgovara u ruci ...npr ja mogao sam uzet mis od 1000 kn i od 100 kn al sam uzeo ovaj sta mi bolje lezi u ruci(g500),odnosno nisam gledao cijenu misa

a za  podlogu nek ti ostali preporuce :)

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 17:04 (danfa123).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lako se prilagodim misu  npr imao sam neki skroz sitni obicni i lezi mi ko deathadder tako da su bitne samo performanse

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka misa i podloge do 1000kn
G700 + QCK (XXL ak imas mjesta) i nisi fulao.
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Sale_ds kaže...

A gle, nije nuzno najbolje uzeti G700, ovisi kak mu lezi u ruci, a i podloga, ovisi jel preferira tvrdu ili meksu, moze uzeti i plasticnu isto nisu lose, nisam probao ove bolje ali imao sam xurface (i zaboravio u prethodnom postu {#}) i dobra je... meni je osobno odlicna QCK ali njemu se mozda vise svidi goliathus jer je deblja... mislim da ima u bugu od 12. mjeseca test miseva pa nek si pogleda, ali sve je to isto kod ovih preko 500kn, vazno je samo da mu lezi u ruci i to je to. Sto se tice podlozi ja preporucujem neku plasticnu ili platnenu, metalnu sam imao i katastrofa je (govorim o exactmat za ostale ne znam ali sumnjam da su bolje) a staklo nije najbolje za laserske miseve...

@malada: vjeruj mi imas miseva kojima se ne moze prilagoditi tako lako, nprimjer fireglider, ne lezi mi da ga hebes, ali ako su ti bitne samo performanse onda ili g700 ili g9x, za g9x znam da je odlican jer ga imam. Driveri odlicni, kotacic malo tvrd ali ako (kad?) se naviknes je ok, ima dva gripa pa si odaberes koji ces i tako... odlicno ide sa QCK+, goliathus i xurface (i jos nekom shrakoon koju sam probao kod prijatelja) i poprilicno lose sa exactmat pa ti preporucujem da si odaberes koja ti je ljepsa i bolje pase od QCK+ i goliathus jer su meni one osobno najbolje

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 21:27 (ShadoW).
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...
Sale_ds kaže...

A gle, nije nuzno najbolje uzeti G700, ovisi kak mu lezi u ruci, a i podloga, ovisi jel preferira tvrdu ili meksu, moze uzeti i plasticnu isto nisu lose, nisam probao ove bolje ali imao sam xurface (i zaboravio u prethodnom postu {#}) i dobra je... meni je osobno odlicna QCK ali njemu se mozda vise svidi goliathus jer je deblja... mislim da ima u bugu od 12. mjeseca test miseva pa nek si pogleda, ali sve je to isto kod ovih preko 500kn, vazno je samo da mu lezi u ruci i to je to. Sto se tice podlozi ja preporucujem neku plasticnu ili platnenu, metalnu sam imao i katastrofa je (govorim o exactmat za ostale ne znam ali sumnjam da su bolje) a staklo nije najbolje za laserske miseve...

@malada: vjeruj mi imas miseva kojima se ne moze prilagoditi tako lako, nprimjer fireglider, ne lezi mi da ga hebes, ali ako su ti bitne samo performanse onda ili g700 ili g9x, za g9x znam da je odlican jer ga imam. Driveri odlicni, kotacic malo tvrd ali ako (kad?) se naviknes je ok, ima dva gripa pa si odaberes koji ces i tako... odlicno ide sa QCK+, goliathus i xurface (i jos nekom shrakoon koju sam probao kod prijatelja) i poprilicno lose sa exactmat pa ti preporucujem da si odaberes koja ti je ljepsa i bolje pase od QCK+ i goliathus jer su meni one osobno najbolje

Sve to stoji ali su razlike toliko male da su neprimjetne. Ak si dobar gamer rasturat ces i sa misem od 100kn..

Ak si los nece ti ni 10 gamerskih podloga i miseva pomoc.

@Malada - Ja sam trenutno na Performance MX-u koji klizi po QCK XXL i mogu ti rec da se jako vole :) mis je ugodan za igranje kao i za rad na racunalu. Nazire se neka zamjena za G700 ali prije toga mi sutra dolazi na probu i ostat ce par dana.

Mogu ti javit dojmove ak te interesira.

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 23:46 (Sale_ds).
15 godina
neaktivan

Logitech G9. Moze ti pasati u ruku ili ne ali tehnicki jednostavno savrsen mis. Fercera vec dvije godine, bez greske, kao nov izgleda i radi. Kao i softver koji dobijes s njim.

Ono plasticno njasre zvano Razer se kvari cim ga ustekas u komp {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmes si logi g700 i Qck+ heavy i miran si

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
ShadoW kaže...
Sale_ds kaže...

Sve to stoji ali su razlike toliko male da su neprimjetne. Ak si dobar gamer rasturat ces i sa misem od 100kn..

Ak si los nece ti ni 10 gamerskih podloga i miseva pomoc.

@Malada - Ja sam trenutno na Performance MX-u koji klizi po QCK XXL i mogu ti rec da se jako vole :) mis je ugodan za igranje kao i za rad na racunalu. Nazire se neka zamjena za G700 ali prije toga mi sutra dolazi na probu i ostat ce par dana.

Mogu ti javit dojmove ak te interesira.

ajde javi u pp ako nije problem

ja znam da ne cini mis gamera nego skill ali kad iman ps/2 mis star 5 zapravo sad 6 godina nemozes napraviti ono sto mozes sa imperatoro npr

ja kod kuce imam na cod-u score 40killeva(deathove necemo spominjati da se ne obrukam) a kod ujaka koji ima imperatora imam 70 killeva a to je velika razlika samo zbog misa  tako da....

malada
15 godina
neaktivan

Vako sto se tice misa gledaj neki od ovih Logitech g500 ili g700 sto se tice podloge imas ih puno meni je jedna od najisplativjih Razer goliathus speed edition najveca ali imas i drugih dobrih podloga npr Qck i bas sam veceras sam naso ovu podlogu nekako mi super izlgeda nisam mogo naci dobar review na yt ali me jako zanima  http://www.cmstorm.com/en/products/surfaces/hs_m_battle_pad_ssk/

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scarface797 kaže...

Vako sto se tice misa gledaj neki od ovih Logitech g500 ili g700 sto se tice podloge imas ih puno meni je jedna od najisplativjih Razer goliathus speed edition najveca ali imas i drugih dobrih podloga npr Qck i bas sam veceras sam naso ovu podlogu nekako mi super izlgeda nisam mogo naci dobar review na yt ali me jako zanima  http://www.cmstorm.com/en/products/surfaces/hs_m_battle_pad_ssk/

QCK je vrlo slicna kao i goliathus speed, jako mala razlika, QCK+ je duplo tanja pa onda i malkoc tvrda a QCK heavy (nisam imao ali pretpostavljam) je onda gotovo ista... QCK+ je malkoc veca od najvece goliathus (ne racunam onu od metar {#})

15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...
scarface797 kaže...

QCK je vrlo slicna kao i goliathus speed, jako mala razlika, QCK+ je duplo tanja pa onda i malkoc tvrda a QCK heavy (nisam imao ali pretpostavljam) je onda gotovo ista... QCK+ je malkoc veca od najvece goliathus (ne racunam onu od metar {#})

Nazalost Qck sam imo vrlo kratko mozda par sati po mozda nisam mogo uvidjeti sve njene kvalitete dok goliathus imam dugo dok ne mislim da je Qck lose zapravosuporotni mislim da je jako dobra podloga.No sta mislite na onu podlgou iz prethodnoga posta cm storm.

LoL-scarface797(EU)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice