ovako za bozic sam trebao dobiti lcd televiziju jer sam mislio da je ps3 bolji od pc ali sam sad na steamu kupio nekoliko igara i vidio da je pc daleko bolji po svemu i sad mi ostade pare nepotrosene pa mislim uzet novu periferiju do 1000kn
trebam
mis i podlogu obavezno a ako ostane para mozda i neku logi madia tipkovnicu(samo jer ima usb a ja sam jos na ps/2)
e sad sam razmisljao o logi g9x i rocat kone plus za misa a podlogu roccat taito steelseries qck ili razer goliathus fragged standard control
ima li netko bolje pijedloge(sao molim da ne davate komentare za miseve od 500 zato jer puno daju za svoju cjenu(posto mi cijena prakticki i nije problem)
i ako moze netko rec sto je ovo fragged u goliathusu
hvala!

The best way to be boring is to leave nothing out.
) i dobra je... meni je osobno odlicna QCK ali njemu se mozda vise svidi goliathus jer je deblja... mislim da ima u bugu od 12. mjeseca test miseva pa nek si pogleda, ali sve je to isto kod ovih preko 500kn, vazno je samo da mu lezi u ruci i to je to. Sto se tice podlozi ja preporucujem neku plasticnu ili platnenu, metalnu sam imao i katastrofa je (govorim o exactmat za ostale ne znam ali sumnjam da su bolje) a staklo nije najbolje za laserske miseve...