Preporuka - Mikrofon (za pjevanje) za PC

poruka: 8
|
čitano: 10.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle trebam preporuku za neki mikrofon za PC čija glavna namjena bi bila pjevanje, tipa da može poslužit za obradu neke pjesme, snimit to pa uploadat na Youtube i sl.
Znači da ne bude neki tamo ŽNJ nego da bude barem neka kvaliteta.
Dajte mi nekih par modela pa da si nešto naručim.

I još me zanima da li mi za takve namjene treba i neka bijesna zvučna kartica ili ne?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka - Mikrofon (za pjevanje) za PC
Mene zanima ovo isto, pa eto. Bump
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

vidio sam dosta ljudi da koriste neki snowball white

nisam siguran, ali neka zvucna u rangu xonar dg (250kn) bi vjerovatno dobro dosla zbog veceg SnR {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sad sam skuzio da je ovaj snowball usb, tako da zvucna ne bi pomogla(ni odmogla) u tom slucaju..signal jednostavno ne "putuje" kroz zvucnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sad gledam po Internetu, i odgovara mi USB mikrofon, pošto nemam tendencije kupiti novu zvučnu, niti miksetu.
Gledam Samson Q1U ( http://www.audiopro.hr/print.aspx?ajdi=4593 ) pa me zanima ako je tko upoznat s ovime.
Koristio bih ga za snimanje glasa, i ne treba biti jako kvalitetno, samo mi treba nešto bolje od headset mikrofona.
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Da, sve mi se više čini da ću njega uzeti. Jedino što me bode u oči jest onaj "hhhhhhh" šum u pozadini, ali to se ispravi sa malo editanja u nekom programu, što sam već i radio.
15 godina
neaktivan

Izgleda da ću možda ipak potegnut malo više, i nabaviti nekakav normalan mikrofon, ne USB, pa me zanima da li mogu kupiti Shure SM58 (na akciji je u Dallasu), i tada na njega priključiti XLR to USB kabel, da mogu direktno spojiti mikrofon na kompjuter, bez da moram kupovati miksetu?

ovo je XLR-USB kabel ovo je XLR-USB kabel

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice