Preporuka gaming tipkovnice

poruka: 7
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo nedavno sam kupio razer deathadder 3500 dpi, sad bi mi jos trebala neka tipkovnica za igre

koliko sam gledao najljepsa mi je ova g15

molio bih Vase misljenje o toj tipkovnici ili mozda ako imate preporuku za neku drugu.Svaka pomoc bi mi dobro dosla..

molio bih da cijena ne bude vise od 700kn..

Poljubac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ja bi ti najrađe preporučio G19 s cijenom oko 1200 kn mislim hahaha  ..  avelis do 700 kn . a nez .. imas isto o d razera neke cool , ali ja sam logitech tip pa mi sve drugo lejma .  nezz ... imao sam G15 i nećeš požaliti s njom . to je bilo definitivno najugodnija tipkovnica s kojom sam igrao ... ali sam je prodao da kupim grafičku , a zatim sam je mislio opet kupit kad sam bio uštedio pare ali sam se odlućio za wawe koja je isto 5+ tipkovnica . nije toliko nabrijana koliko i G15 ali melem za prste. i naravno malo sam ju moddao , ono ledice , kit i tako ... a nez kakvu imaš sad možeš kupit za cca 600 kn onaj dodatak G13 koji je baš za pro gamere  , simulira ljevi dio tipkovnice koji se najčešće koristi . i ima još dodatak kao neki joypad malo za palac. ima je moj frend- strava , kad skupim još malo para kupujem G13.

1 0 hvala 0
16 godina

Saitek Cyborg ili Logitech G15.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opa Saitek ... hmmmm .. ja sam uvijek za G15 ... saitek je cool ... ono dizaj je strava ali obnovljeno idanje G15 s preklopnim LCD-om jednostavno pokopva Cyborga.   i ono što je još važnije finkcionalnost koju će ti pružiti G15 mislim da neće nijedna druga , mislim da mi je G15 čak bolji od G19 .. haha  .. i povoljniji je  . neznam sad kako kome paše ali je G15 mislim tipkovnica desetljeća za mene .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja imam Logitech Wave i predobra je.Jos ti ima i 5 godina jamstva.

Logitech Wave Logitech Wave
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pala mi je na pamet ideazonova tipkovnica Zboard koja je onako malo previše ispred svog vremena  .. XD ugl pogledajte malo po netu pa će te vidjeti na što mislim. jednostavno ne bih se mogao naviknuti na onakav raspored tipki

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka gaming tipkovnice
moj tip .. obožavam tu tipkovnicu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice