Preporuka gaming misa

poruka: 10
|
čitano: 1.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Preporuka gaming misa

Evo nakon headseta (Logitech g35 koji cekam da dodje) doslo je i vrijeme na misonju.Zasad sve imam od logitech tj samo mis i tipkovnicu pa sam mislio u skladu toga da uzmem Logitech g9x.Sto vi mislite?Ima li itko iskustva s njim?

Nekako mi je za oko zapeo Roccat Kone ali mi je nesto skup.Ako stvarno vrijedi svoje cijene onda bih ga mozda uzeo.

Hvala

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka gaming misa
Perkan777 kaže...

Evo nakon headseta (Logitech g35 koji cekam da dodje) doslo je i vrijeme na misonju.Zasad sve imam od logitech tj samo mis i tipkovnicu pa sam mislio u skladu toga da uzmem Logitech g9x.Sto vi mislite?Ima li itko iskustva s njim?

Nekako mi je za oko zapeo Roccat Kone ali mi je nesto skup.Ako stvarno vrijedi svoje cijene onda bih ga mozda uzeo.

Hvala

Pa izasao je ovaj novi Logitech G700??? Mislim da ti je to bestbuy sada.

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Perkan777 kaže...

Hvala

Ne bih bas wireless.Ne zelim da mi usred igre ili wara rokne baterija.Sigurno je sigurno.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Preporuka gaming misa

da da preporucujem ti roccat kone... ispobo sam kod frenda i stvarno je odlican mis... uostalom bio je i nedavno test gaming miseva u BUG-u i dobio je ocjenu BEST BUY proizvoda...

tako da sigurno neces pogrijesiti s njim...  stvarno vrijedi svake lipe

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...
tnakir kaže...
Perkan777 kaže...

Hvala

Ne bih bas wireless.Ne zelim da mi usred igre ili wara rokne baterija.Sigurno je sigurno.

Imas mogucnost spojit ga kablom (USB) pa nece bit bezican.

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
Preporuka gaming misa

A sto kazete na G9X?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka gaming misa

eh neznam to moras ti sam ici provjeriti jer stvarno taj mis ne pase svakome... evo ja kad sam ga isprobavao menu je fkt bio debeo i glomazan mis.... s naglaskom na DEBEO

nekima je sasvim ergonomican.... tako da sve zavisi od tebe, odi u ducan i uzmi g9x i kone i isprobaj koji ti bolje pase

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Scrappy kaže...

eh neznam to moras ti sam ici provjeriti jer stvarno taj mis ne pase svakome... evo ja kad sam ga isprobavao menu je fkt bio debeo i glomazan mis.... s naglaskom na DEBEO

nekima je sasvim ergonomican.... tako da sve zavisi od tebe, odi u ducan i uzmi g9x i kone i isprobaj koji ti bolje pase

Mislim sve kupiti preko e-baya tako da neznam.

16 godina
neaktivan
Preporuka gaming misa
odi u dućan i stavi ga u ruku pa vidi kako ti paše.

svi logiji su upakirani tako da ga možeš u ruku stavit.

pogledaj i logitech g 500
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka gaming misa

Gledaj evo ti ja bi ti preporucio g700 a sto ti spominjes lagg to nema sanse a i moze biti zicni je ipak je to najnovija tehnologija.Ako to ne zelis odna imas g500 koji je meni stvarno extra.Od ostali proizvodaca imas Roccat Kone,i Razer Imperator.Obadva misa sam imo u ruci i extra su mada ja preferiram Logitech:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice